Anugerah Terindah: Dress Dari Dhuhasalis Memang Selesa

Halaman

6 Disember 2016

Dress Dari Dhuhasalis Memang Selesa






Salam dan selamat pagi selasa kepada semua sahabat blogger dan pengunjung yang MD sayangi dan hargai....Hari tu MD ada beli barang online dekat IG....terjerabak dengan dress yang di pakai oleh seorang blogger terkenal di malaysia siapa lagi kalau bukan blogger Nisa Kay... MD tengok beliau pakai kat IG dia terus MD tertarik dengan dress tu..








Dress ni selesa tu yang MD terus order sampai 3 pasang tapi sepasang kawan sekerja nak beli....MD dah pakai tapi hari tu belum sempat lagi nak ambil gambar... nanti dah ambil gambar MD pakai dress ni lagi baru MD tangkap gambar ya...Banyak corak terbaru untuk dress ni dan sekarang tengah ada sales akhir tahun....Cepat klik IG dan FB untuk tengok corak terbaru dan harga pun murah jadi jangan lepaskan peluang tau untuk dapatkan dress meletop ini...



IG: Dhuhasalis
FB: Dhuhasalis











7 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

Wah..macam best juga tu..bah, wana tunggu update kak diana pakai dress tu..mesti lawa..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

msti cun akk pakai.nnti update gmbr tau kak..

Unni Anje berkata...

wahhh, tak sabar nk tgu enty pakai dress tu bru lawa :)

Asha Lya berkata...

Nak tgk juga dres tu akak pkai

Siqah Hussin berkata...

bestnyaaaa dan cantiknya semua dress :) Nanti up entri bila pakai semua dress tau. Suka tengok :)

Jari Manis berkata...

X sabo nk tgk MD melaram dgn dress baru tu

dear anies berkata...

nak tgk jg pic yg da pakai tuuuu ;-)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign