Anugerah Terindah: Giveaway Hand & Body Lotion By Suriaamanda

Halaman

7 Disember 2016

Giveaway Hand & Body Lotion By Suriaamanda





Salam dan selamat pagi rabu untuk semua sahabat bloggger dan pengunjung yang sentiasa sudi singgah dan komen dekat blog MD ini...terima kasih yang tak terhingga MD ucapka... InsyAllah ada masa dan waktu yang terluang MD akan berkunjung ke blog sahabat semua...



Pepagi ni MD nak join giveaway dari blog Suria Amanda 




Nak join jangan lupa tau ( KLIK SINI )


Syarat- syarat untuk menyertai Giveaway ini simple aje...

  1. Buat satu entry blog yang bertajuk Giveaway Hand & Body Lotion By Suriaamanda masukkan gambar banner sekali.
  2. Hanya Like & Follow media Sosial Suriaamanda
          Blog : http://www.suriaamanda.com/
          Facebook : www.facebook.com/Parizan.mohdzain
          Instagram : www.instagram.com/Rizzdania78
          Twitter : www.twitter.com/Suriaamanda1
          Facebook page : https://www.facebook.com/Suriaamanda78/
          Google Plus : https://plus.google.com/112901880379308072455

     3.  Dah siap? Sila tinggalkan link entry GA korang di ruangan komen entry ni..

Tarikh GA  05.12.2016- 15.12.2016 @ 11:59 mlm

Semoga berjaya









5 ulasan:

mama amir berkata...

good luck!!

Unni Anje berkata...

Good luck

Jari Manis berkata...

Good luck MD..menarik sgt hadiah tu

Asha Lya berkata...

Gud luck kak..kot rezki kn

dear anies berkata...

slmt berjaya ya

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign