Anugerah Terindah: Blog Anugerah Terindah Berwajah Baru

Halaman

8 Disember 2016

Blog Anugerah Terindah Berwajah Baru





Bulan december adalah bulan terakhir untuk tahun 2016...dan di akhir tahun ni sekali lagi blog MD berwajah baru lagi.MD masih kekal dengan tema blog yang berwarna pink....so...sweet MD tengok blog kalau warna pink ni sejuk dan tenang jak bila melihatnya....Sentuah blog MD kali ini dari blogger Maisarahsidi 







MD google juga lah nak cari blogger yang boleh edit blog ni sbb tempat yang biasa MD tempah untuk edit blog dah tak ambil untuk mengedit blog...Alhamdulillah MD jumpa blogger Maisarahsidi yang sudi nak edit blog MD ni....Kalau korang nak tempah edit blog boleh lah berkunjung ke blog beliau ya sebab ada pakej yang di sediakan tinggal korang pilih jak pakej mana yang korang nak...




http://www.maisarahsidi.com/p/editdesigncustomize-blog.html




10 ulasan:

Sally Samsaiman berkata...

amboiii...makin kemas!

Shikin Razali berkata...

Cantik blog awak.. =)

Azhafizah Md Nor berkata...

cantik..still sweet dengan pink :)

Adam berkata...

Pandangan pembaca berbeza2.

Unni Anje berkata...

WAHH RUMAH BARU NAMPAK :p SUKANYA!! PINK GTU :)

Jari Manis berkata...

Tema pink sis JM suka 😬

Jari Manis berkata...

Ohh ada pakej edit blog eh? Ingat MD buat sendiri..sweet la wajah blog baru MD ni

Asha Lya berkata...

Cntik pink2 tetap kekal yer kak..ingtkn akak edit sndiri

dear anies berkata...

cantik...tampak lbh kemas..

adianiez AIDA berkata...

sama la editor blog kita.
maisarah...
nice. aida pun suka pink :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign