Anugerah Terindah: Ole - Ole Dari Indonesia

Halaman

10 Disember 2016

Ole - Ole Dari Indonesia





Selamat pagi sabtu dan selamat berhujung minggu untuk semua sahabat blogger dan pengunjung setia blog MD...Terima kasih MD ucapkan kerana tidak jemu nak berkunjung ke blog Anugerah Terindah ini...



Hari selasa lalu adik ipar MD baru balik dari Indonesia dan adalah dia bawakan MD buah tangan yang super comel sangat dan adik MD yang balik Indonesia bulan lalu ada juga kirimkan kat kakak dia ni baju 2 pasang....seronok sangat sebab dapat kiriman dari adik di sana....



 
Baju colour pink kiriman dari adik



Ni pula warna biru juga kiriman dari adik




Ring holder untuk hp ole-ole dari adik ipar...Hello Kitty lagi...comel kan....nanti ada hp baru baru nak pasang benda ni...hihi





Ni pula sarung bali ole-ole dari adik ipar......Hello Kitty lagi...comel ka, adik ipar ni macam tau² jer kita minat kat Hello Kitty...hhi...Apa² pun terima kasih akak ucapkan kepada adik dan adik ipar sebab kasih kat akak ole² yang super cantik dan comel lagi..














6 ulasan:

Asha Lya berkata...

Smua pink2 gitu..baru sempt singgah cne hihi

Unni Anje berkata...

pink kaler.. sukenya.. in sha Allah sentiasa singgah sini slagi berkesempatan :)

Jun Zie berkata...

comel sgt ! =D

Nabila Syifa berkata...

comelnya..nk ole2 jugak..hahah

dear anies berkata...

cantik kaler sarung HK tuuu

adianiez AIDA berkata...

best la dpt ole2.
memang la happy.
aida ni lom pernah jejak indon :(
lom ada rezeki dan ruang...

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign