Anugerah Terindah: 7 Hari Mencintaiku Drama Yang Menyentuh Perasaan Ku

Halaman

22 Disember 2016

7 Hari Mencintaiku Drama Yang Menyentuh Perasaan Ku




Salam dan selamat pagi untuk semua sahabat blogger dan pengunjung tegar yang sentiasa sudi singgah dan komen dekat blog Anugerah Terindah...Terima kasih yang tak terhingga MD ucapkan kepada semua.....



Sumber gambar : Google

Mesti korang tak ketinggalan mengikuti perjalanan drama yang tengah meletop ni kan 7 Hari Mencintaiku sehingga watak Buntat dan watak Pak Samad dalam drama ni menjadi Viral.MD pun tak ketinggalan mengikuti perjalana drama ini bermula dari episode 1 hingga episode 27 semalam MD akan pastikan semua kerja rumah dah di siapkan sebelum drama ini bermula.



Dari episode watak Buntat meninggal hinggalah episode semalam tu pasti air mata MD keluar tanpa di sedari....Begitu mendalamnya MD menghayati drama 7 Hari Mencintaiku sampai beremosi...Korang pun macam MD tak bila tengok drama ni....Drama 7 Hari Mencintaiku akan berakhir malam ni dan ramai yang tak sabar kan nak tengok kesudahan drama 7 Hari Mencintaiku perjalanan percintaan antara Khuzairi dan Mia Adriana...














4 ulasan:

Asha Lya berkata...

Kita x lyn drama ni sbb tgk korea tv9 hahaha

Ummi Nani berkata...

masa ni tak sempat layan tv, org kata best

Farrah MF berkata...

Watak dalam citer sume best2! Pak Samad, Mak Leha, Kak Popi, Buntat,... :)

dear anies berkata...

sy selalu blk lmbt n mmg termiss cerita ni...cuma sempat laa tgk part buntat mati tu hehehe

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign