Anugerah Terindah: Hadiah Menang Giveaway Dah Sampai

Halaman

8 Disember 2015

Hadiah Menang Giveaway Dah Sampai






Salam dan selamat pagi untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang Diana sayangi dan sangat hargai.Terima kasih yang tak terhingga Diana ucapkan kepada semua kerana sentiasa sudi bertandang ke blog Diana yang tak seberapa ini....




Petang kemarin manager Diana dari HQ bawah kan Diana sepucuk sampul surat berwarna coklat.Diana dah agak daripada siapa gerangan sampul surat tu,memang Diana tertunggu² kedatangan sampul surat tu sebab blogger yang memang Giveaway tu dah terima hadiah mereka....











Ini dia hadiah yang Diana dapat dari blogger Sally Samsaiman...Sekeping poskad Taiwan,kad nama yang sangat comel...comel sebab ada gambar Sally Samsaiman...hihi..dan terima kasih kerana bagi akak hadiah surprise iaitu extra fridge magnet yang cantik.Diana join giveaway tu di sini dan Diana telah berjaya meneka 3 tempat yang wajib blogger Sally Samsaiman lawati di taiwan....






















17 ulasan:

Mizz Aiza berkata...

Tahniah diana.. ;)

leya yeolly berkata...

Tahniah kak.

Etuza Etuza berkata...

tahnia

Ana Fatihah berkata...

Weee~ Tahniah! Seronoknya dapat hadiah. :D

Bunda_nora berkata...

Tahniah dari Bunda..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

alhamdulillah..tahniah kak..

Cik Yanie berkata...

wahh tahniah ^^

Asha Lya berkata...

Tahniah kak, kumpul koleksi brg dri blogger

Farrah MF berkata...

Congrats, Diana. Cantik FM yg Sally bagi tu :)

Puan Wawa berkata...

Tahniah diana..

The Kehalusan Kelembutan berkata...

salam kak tanhiah

Atie Yusof berkata...

wahhh tahniah diana.. cantik hadiah :)

dear anies berkata...

x dpt pi taiwan dpt ole2 dr sn pun da ckp best kan ;-)

Zie Has berkata...

murah sungguh rezeki diana ... rasa banyak dah diana menang GA. tahniah :)

adianiez AIDA berkata...

tahniah MD :)

Jari Manis berkata...

tahniah MD

Sally Samsaiman berkata...

Sorry baru je perasan kak entry ni..hihihi...tahniah Sally ucapkan! :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign