Anugerah Terindah: Dalam Bungkusan Itu

Halaman

31 Disember 2015

Dalam Bungkusan Itu





Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang Diana sangat hargai dan sangat² di rindui semua....Maaf lah sebab lama tak update apa² entri untuk tatapan sahabat dan pengunjung blog yang sentiasa sudi singgah dan komen dekat blog Diana yang tak seberapa ini....




Kemarin Diana ada juga update entri ringkas dalam Wordless Wednesday #28 Di Sini...Sebenarnya bungkusan itu dah lama sampai kat alamat kawan Diana cuba baru jer 2 hari lepas Diana pergi ke pejabat pos untuk mengambilnya ...Diana terima Fridge Magnet tu sebab join Giveaway Di Sini yang di anjurkan oleh blogger Tengku Sofia Sabrina dan 2 pemenang yang di pilih secara random dan Diana adalah salah seorang pemenangnya.... terima kasih .... cantik sangat  Fridge Magnet tu sis dan dah selamat Diana lekat kat peti ais Diana...










Selain Diana dapat Fridge Magnet tu ada juga di sertakan risalah tentang produk Shaklee dan kad nama blogger Tengku Sofia Sabrina ....terima kasih sekali lagi sis...Kepada yang belum mengenali blogger Tengku Sofia Sabrina jom ke blog beliau tau dan janganlah segan²...kalau segan tu rugi tau....hihi...Ok lah sebelum berundur tu Diana nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2016 untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang Diana sangat hargai.....





18 ulasan:

Asha Lya berkata...

Tahniah kak n slmt thn baru

Etuza Etuza berkata...

Tahnia..semoga 2016 memangkin kejayaan lagi antaranya berjaya dalam blog..tahnia ya

Kathy R'bain berkata...

salam tahun baru 2016 sis Diana

Tengku Sofia berkata...

Sama-sama Diana. :D

Nieda ramly berkata...

Tahniah

Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah tahniah!!... Salam 2016 buat Diana sekeluarga. Semoga tahun 2016 ini membawa lebih kejayaan dan keberkatan buat kita semua. Salam ukhwah, lama saya tak berblogging hihii.. :) :)

Nooriah Abdullah berkata...

salam tahun baru 2016 Diana ☺😊

babYpose berkata...

Salam 2016, tahniah. Bertambah koleksi.

Cik Yanie berkata...

salam singgah kak :)

Hami Asraff berkata...

InsyaAllah akan ke Korea juga tahun ini. Salam singgah :)

Zie Has berkata...

bestnya dapat FM korea ... tahniah diana :)

Tengku Sofia berkata...

Akak ada wat giveaway dari Korea lagi. Jemputlah join lagi :D

dear anies berkata...

tambah koleksi lagi laa ye ;-)

Farrah MF berkata...

Congrats, MD! Makin bertambah koleksi FM :)

Hafiza AizZawa berkata...

Bestnye dpt hadiah dr korea.. bertambah koleksi FM..

Nao Mei berkata...

Tahniah diana

adianiez AIDA berkata...

menarik nyer.
dpt fm :)
aida suka fm :) hobi kumpul fm.

Jari Manis berkata...

dpt FM koya tu

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign