Anugerah Terindah: Diana Daftar 8share

Halaman

3 Disember 2015

Diana Daftar 8share






Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang Diana sayangi dan hargai...Terima kasih kepada semua sebab sentiasa sudi berkunjung ke blog Diana yang tak seberapa ini...




Hari tu Diana pergi ke blog Farah Fmf ...beliau ada share kalau nak daftar    8share...Diana pun tengok macam menarik jer lagipun macam dah ramai juga sahabat blogger mahupun pengunjung yang sudah mendaftar dengan 8share...mungkin Diana jer yang ketinggalan...hihi....










Tak tau lah ni Diana daftar betul ker atau tidak ni sebab serba serbi pun Diana memang tak tahu pasal iklan 8share ni  tapi nak daftar juga sebab macam menarik pula....hihi...Diana pun nak juga share iklan² yang ada di sediakan oleh 8share ni...hihi....






25 ulasan:

Nao Mei berkata...

cik akak dah lama daftar..tapi sekarang earning tak lepas lagi nak cashout

Mardiah Diana berkata...

Eya ker cik akak....Diana baru jer ni pun masih tak berapa reti lagi pasal 8share ni....hihi

Siti Rohaida Yusof berkata...

dah lama tak buat 8share ni

dear anies berkata...

selamat mengumpul $$$ ;-)

Cik Yanie berkata...

yanie seminggu lps dftar hehehe meh klik2.

PeRdU cINta berkata...

Moga success ye diana...

Farrah MF berkata...

Selamat kumpul earnings, Diana. Pilih specials yg berkenan di hati kemudian share di blog, facebook, google+ atau twitter. Kalau ada yg kurang pasti, jangan segan2 tanya saya :)

nadialadzim berkata...

Baca entry ni baru saya daftar..hihi..baru tahu. thanks!

Mardiah Diana berkata...

Terima kasih Farah...InsyAllah ada yang Diana tak faham...Diana akan tanya Farah yer...hihi..

Mardiah Diana berkata...

Ini pun Diana baru jer daftar sis...hihi

Mardiah Diana berkata...

Terima kasih anies...

Mardiah Diana berkata...

Eya ker dik yanie...mari kita klik...klik...hihi

Mardiah Diana berkata...

Terima kasih PC...

Mardiah Diana berkata...

Eya ker Nad....terima kasih tau....semoga kita sama² mula mengumpul $$$…hihi

Ennor Plenetzurah berkata...

salam diana... akak datang bertandang kunun ni... hihihi

Qaseh Vee berkata...

8 share akan ajar step by step ... sis blm cashout . masih nak mengumpul ... heheheee

Mardiah Diana berkata...

Salam juga buat akak...datang jak kak....kita alu²kan kedatangan akak tau...hihi

Mardiah Diana berkata...

Eya kah...InsyAllah Diana akan pelan² belajar ni....semoga Vee cepat dapat cashout yer....

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

nice

Asha Lya berkata...

Ingtkn akal da lma bedaftr,,lya baru 3 pernh kali cashout..ok gakla..maw rajin share iklan kat fb or twitter, google

Etuza Etuza berkata...

wah tahnia..ada income ke iklan ni Deana?..

Nurul Shahira berkata...

Sha dah lama daftar. Tapi earning tak gerak-gerak pun. Statik RM2.20 je, hihi :p

Zie Has berkata...

good luck diana ... dulu ada daftar, tapi lama-lama malas nak share :p

Jari Manis berkata...

belum daftar lagi

adianiez AIDA berkata...

aida pun da join. last week kot.
just share aje.
in shaa Allah dpt duit :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign