Anugerah Terindah: Misi Kembara Si Citam

Halaman

1 Disember 2015

Misi Kembara Si Citam






Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang Diana sayangi dan hargai....Terima kasih kepada semua kerana sentiasa sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini....Petang ni jom ramai² semua kita join segmen dari blogger Zie Azi untuk membantu Si Citam mencari rakan blogger dalam Misi Kembara Si Citam.







Klik banner untuk join



Syaratnya mudah je :

1. Follow blog saya - Jepun Mari

2. Buat satu entry mengenai segmen ini tajuk : Misi Kembara Si Citam

3. Copy banner di atas dan backlinks ke entry ini.

4. Dah siap sila tinggalkan link entry anda ini di ruangan komen entry ini, yang bertuah akan diumumkan pada 08/12/2015   






17 ulasan:

Nao Mei berkata...

Good luck diana

The Kehalusan Kelembutan berkata...

salam selamat mengembara kak diana ^^

PeRdU cINta berkata...

Selamat join kembara ye diana..

Asha Lya berkata...

Gud luck kak, klau menang share2 yee hihi

Farrah MF berkata...

Selamat berkembara, Diana :)

Orange Juice berkata...

gud luck...salam kenal , shaz singgah sini

http://byshaz.blogpsot.my

done follow #390

Masita Eyta berkata...

gud luck sis :)

Zie Azi berkata...

TQ diana sudi join misi kembara si citam :) dah follow sini juga :)

Zie Has berkata...

ingatkan diana review drama ke apa kan ... rupanya segmen, unik nama segmen ni hehe :)

Dunia Zumal berkata...

Wah, macam best je... Good luck yer Diana ^-^

Kathy R'bain berkata...

All the best..

tiga lalat berkata...

gudluck tuu ., ;p

Ennor Plenetzurah berkata...

semoga murah rezeki

dear anies berkata...

all the best ya

CikLa Shahril berkata...

Slmt bermisi...

Jari Manis berkata...

selamat mengembara

Natrah Maslion berkata...

done follow sini #411
http://natrahmaslion.blogspot.my/2015/11/misi-kembara-si-citam.html

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign