Anugerah Terindah: Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com

Halaman

7 Disember 2015

Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com







Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 7 Disember 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

22 ulasan:

Asha Lya berkata...

Slmt mlm kak..gud luck

The Kehalusan Kelembutan berkata...

salam , selamat bersegemen!

Nao Mei berkata...

Good luck diana

Mohd Noor Shawal berkata...

singgah + follow sini.. :)

jemput join segmen shawal.. ^^v

http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/SegmenBlogwalking.html

Aisya Ahamad berkata...

Selamat bersegmen :-)

Ana Fatihah berkata...

Selamat bersegmen jugak akak. Singgah kembali. :)

Meeya Techik berkata...

good luck akak :)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

slmt bersgmen kak.

Mizz Aiza berkata...

Selamat bersegmen diana..

Aisyhah Nyais berkata...

singgah kejap blog ni...jom ke blog ecah..ada aktiviti menarik..kekeh

Etuza Etuza berkata...

rajin dan usaha tangga kejayaan ya...

Cik Yanie berkata...

singgah dri segmen yg sama :) http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/segmen-12-jam-bloglist-18-mialianacom.html jalan2 sini sambil baca-baca entri ^^

julia jamaludin berkata...

assalamualaikum.. singgah terbang dari segmen yang sama :)

jemput join segmen kat bawah ni ye...
GIVEAWAY CASH BY EMAS PUTIH
END YEAR GIVEAWAY BY SEINDAH CERITA

Fiefi Irafizah berkata...

Follow sini. Salam kenal :)
Fiefi dari segmen yang sama. blogfiefi.blogspot.my/2015/12/segmen-12-jam-bloglist-18-mialianacom.html?m=1

dear anies berkata...

slmt bersegmen ya

ros nordin berkata...

slm diana. singgah sini. goodluck ye :)

Zie Has berkata...

selamat bersegmen dian...a :)

Sya Nadia berkata...

singgah balas dari segmen yg sama,, saya dah follow... 😊

Eiqa ciK berkata...

Salam singgah.. Eiqa dari segmen yang sama. Thanks sudi singgah blog Eiqa. Eiqa singgah sini pulak. :)

http://tentangsayaizatulatiqah.blogspot.my/2015/12/segmen-12-jam-bloglist-18-mialianacom.html

Mia Liana berkata...

Salam... Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #18

http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-18.html

Semoga berjaya... (^_^)

** maaf sangat-sangat, Mia baru sempat nak blogwalking...

- Mia Liana -

Mia Liana berkata...

tahniah... http://www.mialiana.com/2016/01/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

Jari Manis berkata...

selamat bersegmen

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign