Anugerah Terindah: Masa Untuk BerBlogwalking

Halaman

20 Mac 2014

Masa Untuk BerBlogwalking

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi...terlebih dahulu Diana nak minta maaf sebab Diana tak sempat nak berblogwalking dan follow blog sahabat semua..bukan niat nak lupa ataupun nak sombong kat sahabat,tanpa sahabat siapa ler Diana di dunia blog ini...tetapi keadaan line internet broadband celcom Diana slow sangat...maklumlah Diana tinggal kat bahagian pedalaman yang hanya di kelilingi pokok2 kelapa sawit jer....




Harap2 malam ni line internet broadband celcom Diana tak meragam jadi slow...kalau tak alamatnya terpaksalah Diana tangguh aktiviti berblogwalking ni...


 
 
 

10 ulasan:

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Selamat malam Diana :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nao Mei berkata...

.bb celcom memang buat masalah je diana

Khir Khalid berkata...

Sabar jelah... mmg itulah dugaan berblogging ni kan.. :)

Vanessa Ricky berkata...

Psttt.. Geng borneo rupanya. Tp best juga bah ada kelapa sawit. Sejuk saja kan ;)

Yana Nana berkata...

http://blogyanapunya.blogspot.com/

Aisyah Az berkata...

tu lah kekadang nk bw, tetiba bw buat hal. terpaksa bantutkan hasrat terpendam. Salam Jumaat sis

dalila berkata...

salam singgah :)

Siti Zara Nurhaidah berkata...

Jom bw ! =D

Yun Sing berkata...

Haha.. faham sangat bila semangat nak blogwalking then Internet wat hal :3

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign