Anugerah Terindah: Hadiah T-Shirt Virtual Malaysia Dari Blogger Sayaiday

Halaman

17 Mac 2014

Hadiah T-Shirt Virtual Malaysia Dari Blogger Sayaiday

 
 
 
 
Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...malam ni baru dapat buat entri yang simple untuk semua sahabat blogger dan pembaca kesayangan Diana..entri Diana ni nak cerita pasal hadiah yang Diana menang dari Giveaway di SINI




Petang tadi masa manager datang dari head office..dia ada bawah bungkusan dari pos laju...bila tengok nama Diana yang tertera kata alamat tu..tertiba Diana teringat yang Diana pernah menang apa lagi dalam dunia blogging ni...sebab macam dah banyak Diana join Giveaway dan segmen...bila Diana buka jer bungkusan dari pos laju...wahh...dalam dia ada satu T- Virtual Malaysia dan ada satu pelekat kereta dari Virtual Malaysia...sukanya Diana...





 
 
 
 
 
 
Gambar T-shirt kurang jelas jer kan...Diana guna kamera web jer...hehe..apa2 pun rasa gembira sebab dapat T-shirt...terima kasih dik Nor Hidayah Mohd Nor,jom terja blog dia untuk kenal dan follow di SINI
 
 
 
 
 
 
 
 

11 ulasan:

cik kiera berkata...

Wah, tahniah sis... Cantik baju tu .. :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Tahniah Diana :)

Kisah Si Dairy berkata...

Tahniah diana..

Bbwana adienia berkata...

bestnya..tahniah ya..

Sally Samsaiman berkata...

Tahniah kak! Melaram baju baru la ek..ngee~

SSurianah Yana berkata...

salam..kak..untugnya^^..Tahniah kak

SSurianah Yana berkata...

salam..kak..untugnya^^..Tahniah kak

Khir Khalid berkata...

Tahniah!! bestnya.. :)

Khir Khalid berkata...

Tahniah!! bestnya.. :)

Nanie berkata...

Tahniah! untung la... hehehe

Siti Zara Nurhaidah berkata...

Congrats ! =D

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign