Anugerah Terindah: Rindu Serindu Rindunya Padamu Sahabatku

Halaman

3 Mac 2014

Rindu Serindu Rindunya Padamu Sahabatku










Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai..tengok tak tajuk entri Diana kat atas tu...Tajuk macam lagu kan...sebenarnya terus terang Diana sangat rindu serindu rindunya kat blog...kat sahabat blogger dan kat semua pembaca yang sudi singgah dekat blog Diana...start hari sabtu petang hinggalah sekarang ni,baru Diana dapat buat entri dan berkunjung ke blog sahabat semua...terasa sangat rindu tak berkunjung ke blog sahabat semua...



Sabtu petang Diana pergi ke rumah mertua Diana...fahamlah kalau tempat tak ada line celcom ni susah sangat tau...hp tak ada line langsung...kat tempat mertua Diana yang ada hanya line Digi jer...Diana dan Hubby pun semua pakai simkad Celcom sama macam broadband Diana...jadi tak dapatlah nak online....sekarang dah kat rumah,lepas jer magrib terus buka laptop dan teruslah buka blog Diana yang menyepi selama 2hari...




Diana Sepi Bukannya Bererti Hilang..
Diana Diam Bukannya Bererti Lupa..
Diana Jauh Bukannya Bererti Putus..
Kerana Ada Satu IkatanYang Tak Mungkin Putus...
Antara Diana Dan Sahabat Semua...Iaitu "PERSAHABATAN"







12 ulasan:

Muhammad Taufiq berkata...

Dah lama tak terjah sini, hari ni baru dapat terjah blog awk :)

Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

Amir Khalis berkata...

Dah macam lagu :D

Bbwana adienia berkata...

salam diana..

singgah sini..^_^

Mardiah Diana berkata...

@Muhammad Taufiq Terima kasih sudi terjah blog saya..nt kita terjah blog awak..

Mardiah Diana berkata...

@Amir Khalis Eya ker...leh jadi pencipta lagu lah ni Diana..hehe..

Mardiah Diana berkata...

@Bbwana adienia Salam kembali Bbwana..terima kasih sudi singgah sini...

ikhwan yusuff berkata...

salam perkenalan...moga hbungan persahabatan itu terus terjalin..:D

Nurul Farahizzati berkata...

insyaAllah kak.. blog ni menjadi wadah terjalinnya persahabatan kita dalam kalangan blogger. selagi ada blog ni, selagi itu kita boleh berhubung.. insyaAllah.

Maszie Fatah berkata...

biasalah Diana akak kalau balik kg lagi teruk blog ke fb ke segala macam teggelam...xmenyempat aje..hilang rindu diana dah timbul

cik kiera berkata...

Assalamualaikum Sis Diana... Rindu dgn sis juga.. Dah lame tak BW sini. heee :)
Selamat Malam ^^

Nao Mei berkata...

Cik akak jarang datang sini.
Cuma tablet je nyawa online cik akak nie.

Zara Nurhaidah berkata...

Wahh.. bmadah nmpk ny.. xpa.. kami fhm..aceceh.. heheh..

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign