Anugerah Terindah: Widget Sertai Tapak Ini Tak Boleh Klik

Halaman

1 Mac 2014

Widget Sertai Tapak Ini Tak Boleh Klik

 
 
 
 


 
 klik button ini jika nak follow blog Diana
 
 
 
Salam untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai..nampak tak tajuk entri Diana....Diana dah lama mengalami masalah ini...kadang ada sahabat blogger yang singgah dan nak follow blog Diana..tetapi bila mereka klik button Sertai Tapak Ini yang ada kat Sidebar Diana..perkataan yang akan keluar  adalah seperti ini
" Kami mohon maaf...
Kami tidak dapat mengendalikan permintaan anda. Sila cuba lagi atau kembali sebentar lagi."
 
 
 
 
 Jika ada di antara sahabat yang singgah dan sudi nak follow blog Diana..hanya klik button Join This Site yang ada dalam widget Pembuka Kata2...harap kat situ saja sahabat dapat follow blog Diana....
 
 
 
 
 
 

14 ulasan:

Kathy R'bain berkata...

akak pun tak tau jalan penyelesaiannya tu sis..sis try psg button 'follow' jugaklah jadi senang yang lain follow dari button..

Nao Mei berkata...

Kenapa boleh jadi cam tu diana

Sally Yatiey berkata...

a'ah lah.. saya pun kdg2 nak follow blog, jadi macam ni jugak.. tak boeh nak follow..

Nasuha Puteri Nass berkata...

Assalamualaikum... suha pn selalu berhadapan masalah begini...nk follow tak blh...

aisya berkata...

aah lah akak. error plak. kenapa la tu. huhu

Nurul Farahizzati berkata...

maybe dy tgh prob, tapi hari ni dh ok. biasalah masalah teknikal. kalau dh xboleh guna langsung, pihak blogger akan keluarkan notis, tapi tu pun kekadang lambat gak. so, akak dh boleh letak balik. and kadang2 kalo internet lambat pun, dy buat hl jugak bila nak follow. kena refresh byk kali. zizie dh selalu kena dah. sabar jela...

Siti Hajar berkata...

Oke dah follow. Salam kenal ;)

Akeyla Azmi berkata...

Hm sometimes memang sakai sikit lah :/ Qila pun tak tahu solusi nya hehe

Bbwana adienia berkata...

salam tq follow..sya follow back sini..slmt berkenalan..^_^

Muhammad Taufiq berkata...

Dah lama tak terjah sini, hari ni baru dapat terjah blog awk :)

Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

Pha Is berkata...

nasib baik dah pernah follow dah.. heheh

cik kiera berkata...

Kiera pon tak boleh nak guna widget tu .... Rasanya ada problem kat hmtl kut...

Zara Nurhaidah berkata...

Kadang2 mcm ni jg bila zara nk follo blog blogger lain. Biasa ny zara refresh 2-3× bru oke ..

Sabrina Shenan berkata...

hai akak. baru je follow. cantik blog akak. ina nak tinggal jejak kat shoutbox takleh sbb ina cuma dpt buat 'guest name' & 'email/url' je. takde 'say something'. kalau sudi, akak blogwalking and follow ina yer. makseh :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign