Anugerah Terindah: Letih Sampai Rasa Mengantuk

Halaman

20 Mac 2014

Letih Sampai Rasa Mengantuk

 
 
 
 
 
 
 Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai..satu hari ni punyalah sibuk sampai tengahari tadi tak balik rest kat rumah...nasib baik kat pejabat tadi ada makan2...ada makan2 sebab ada dua orang dari ibu pejabat kat bandar sandakan naik nak ajar kami cara programme baru untuk sistem pembayaran gaji para pekerja...mata punyalah letih menghadap  skrin computer...
 
 
 
 

pict google





Selain mata yang letih,mengantuk jangan cakap...sikit2 menguap,tapi apa kan daya dah kerja yang perlu di siapkan...sampai kat rumah tadi dalam jam 4.10pm...lepas jer solat asar..rehat2 kan badan sekejap sebelum memulakan aktivit memasak untuk makan malam...InsyAllah malam kalau line internet Diana ok...Diana akan blogwalking blog sahabat yer...maaflah beberapa hari ni Diana kurang berblogwalking ke blog sahabat di sebabkan oleh masalah internet Diana yang slow...

 
 
 
 
 
 
 
 

4 ulasan:

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Wah busy dgn keja yer, zumal nie ponteng keja hari nie, hehe :)

Khir Khalid berkata...

Mmg sibuk tu... berehatlah dgn secukupnya ye.. :)

Siti Zara Nurhaidah berkata...

Take ur time.. jan pksa diri =)

Yun Sing berkata...

Busynya .__. Take care kay :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign