Anugerah Terindah: Shawl Dah Sampai

Halaman

26 Ogos 2015

Shawl Dah Sampai








Selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung blog yang sudi singgah dekat blog Diana ini...Pada minggu yang lalu dalam entri Diana di sini yang Diana nak shopping online shawl.Shawl yang Diana oder dah pun sampai minggu lalu tapi baru hari ini Diana nak update....hihi















Ini dia shawl yang Diana oder dekat  Hasnah Sytieh @ VRhijab.....Untuk pengetahuan semua shawl yang Diana oder hari tu ada 2 yang dah kehabisan stok jadi Diana oder stok yang baru sampai..Diana sangat berpuas hati dengan shawl ini dan hari ahad lepas Diana oder lagi  sebanyak 10pcs shawl plain warna hotpink,1pcs warna hitam dan 1pcs jenis bercorak...Nak tau untuk apa Diana oder sampai 10pcs shawl plain warna hotpink tu jangan lupa nantikan update berikutnya pada 27/09/2015...













8 ulasan:

Sally Samsaiman berkata...

Sally suka yg corak bunga tu! tapi tak boleh pakai terang sgt nnt nmpk gelap..hihihi

fiqah hamed berkata...

wah..cantik2 semuanya...

Dunia Zumal berkata...

Cantik shawl baru Diana tu ^-^

Nooriah Abdullah berkata...

cantik lah shawl tu diana, nanti update lah bila pakai shawl baru tu ya

ejulz berkata...

cantik2 semua..

Asha Lya berkata...

Wahh byknya akak order shawl..nak satu hihi

Farrah MF berkata...

Cantiklah design yg bunga2 tu :)

wan muliani berkata...

cantiknyaa shawll..

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign