Anugerah Terindah: Shopping Di Go Shop - Ql-Quran Digital

Halaman

8 Ogos 2015

Shopping Di Go Shop - Ql-Quran Digital

Salam sabtu untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....salam berhujung minggu juga...
Pagi ni Diana nak cerita sikit pasal Diana shopping dekat GO SHOP ada tv boleh beli tu...hihi...first time tengok rancangan tu barang pertama yang buat Diana teruja nak shopping kat GO SHOP  adalah My Qalam Al-Quran digital...Sebenarnya dah lama Diana nak memiliki My Qalam Al-Quran digital ni dan Alhamdulillah akhirnya impian Diana untuk memilikinya tercapai juga....
Dalam dia ada pengecaspengecas sekali usb dan earphone,ada iqra,kamus melayu-arab,panduan haji & umrah,surah index dan panduan nak guna,buku panduan sembahyang,doa-doa pilihan dan manzil lepas tu dapat giat buku untuk kanak-kanak siri 1- 3..warranty card selama 1 tahun.

10 ulasan:

Puan Wawa berkata...

Byknye dapat.. Yg lain2 tu free gift ke?

Cik Kumbang berkata...

Ok x servis dari Go Shop?

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/search/label/DIY

Cik Kumbang berkata...

Ok x servis dari Go Shop?

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/search/label/DIY

Mia Liana berkata...

dah ramai shopping dengan go shop ni...


psssttt thanks join segmen nak url blog #17. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/08/senarai-url-blog-17.html

Dunia Zumal berkata...

Zumal pun ada beli Al Quran digital dua tahun lalu... memang bagus boleh perbetulkan bacaan kita...

Asha Lya berkata...

Baru sekali Lya bli brg d go shop..pas ni blh bli lgi hhehe

Cetusan Minda berkata...

mcm2 ada ni . tak rugi beli . ada gak brg kat go shop tu yg CM berkenan . tapi CM rujuk kat websitenya ...

Dilaella Ella berkata...

Bestnya kak, sy pn tringin mau shopping di go shop, ada beberapa brg berkenan di sana..

Puteri Wanita berkata...

nanti review al-quran digital ni kay ... teringin juga nak beli :)

Farrah MF berkata...

Banyaknya kandungan box tu! Bagus betul!

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign