Anugerah Terindah: Makan Tengahari

Halaman

3 Ogos 2015

Makan Tengahari







Selamat tengahari untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayang dan hargai...Hari ni Diana cuti2 sebab ada urusan...selesai berurusan Diana dan hubby pergi menjamu selera...






Diana oder mee basah tom yam...sedap sangat....








14 ulasan:

Zizie Zack berkata...

sedap tu... nyum3 :3

Bbwana adienia berkata...

waaa..sedapnya menu lunch kak diana..bikin terliur ba tengok tu kak..hihi

Asha Lya berkata...

My feveret ni Kak tom yam..nda kira tom yam apa pun Lya mkn hihi

Scha Nazri berkata...

perghh tak pernah rasa lagi ni kakk. hhee

Eira Aikawa berkata...

sangat menyelerakan..

Mia Liana berkata...

faveret kak mia tau... tom yam...

Puteri Wanita berkata...

nyum nyum ... tomyam memang sedap :)

Eka Tikah berkata...

tom yam. fav kite tu. ishh sedapnyeeee ><

Nasz berkata...

mee basah tomyam? sedapnya.

jemput ke blog saya : http://www.nasznadzeri.com

Puan Wawa berkata...

Ya Allah, sedapnya.. wawa suka tomyam..

wawa ade buat segmen, jemput join ye..:)

http://vitaminwawa.blogspot.com/2015/08/saya-nak-masuk-bloglist-vitamin-wawa.html

Dunia Zumal berkata...

Tak pernah makan menu mee basah tom yam, kena try nie ^-^

misz sheyla berkata...

xpernah tau ade mee basah tomyam.... die goreng dulu ke mcm mne???

hidayu ayumie berkata...

first time dengar mee basah tomyam ha
sllu mee gorang basah je

nurerna hazwani berkata...

macam mee rebus pulak.

http://alongwawaerna.blogspot.com

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign