Anugerah Terindah: Minuman Kesihatan Dari Jamu Jelita

Halaman

10 Ogos 2015

Minuman Kesihatan Dari Jamu Jelita




Selamat pagi untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Salam pagi isnini juga....Pepagi ni nak kongsi sikit pasal minuman tambahn keluaran Jamu Jelita..










Bermula bulan Ramadhan yang lalu Diana mengamalkan meminum Pearl White Fiber keluaran Jamu Jelita...dengan formula khas untuk mencerah dan melangsingkan badan,di perkaya dengan ekstrak buah-buhan dan tinggi dengan serat yang pasti membuatkan kita tamp yakin....first time minum...mak hai dalam sehari tu nak 5 kali Diana masuk toilet..penat juga rasanya kan keluar masuk tolite....hihi...tetapi lepas tu rasa badan tu selesa dan rasa tak berat...mungkin lepas pembuangan toksit yang tak di perlukan dalam badan kan...tu yang di buang...hihi.....





Lepas habis sebotol Pearl White Fiber tu Diana beralih ke minuman Sexy White...minuman ni rasa dia sedap pula terus Diana jatuh cinta kepadanya....Sexy White pula merupakan minuman pencerah khusus untuk memontokkan dan menganjalkan aset kewanitaan..selain itu ia juga dapat mengebukan kulit kita...cara pengambilan untuk kedua minuman ini adalah sangat mudah,hanya 2 kali sehari setiap pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur.








7 ulasan:

Ezy Loy berkata...

kalo kene bancuh2 ni saye kurang sikit nk amalkan.. sebab malas nk bancuh.. haha..

tak tahan kene berulang g toilet tula..

Dunia Zumal berkata...

Produk yang harus dimiliki oleh para wanita yer ^-^

Julia Johari berkata...

Pearl white fiber perghhh ngancam nama, bagus amal kesihatan, insyaAllah elak kita dari penyakit2 bahaya...risau

Puteri Wanita berkata...

ok tak? kulit jadi makin cerah ke? tak pernah lagi minum supplement macam ni

S.i.t.i H.a.j.a.r berkata...

Hai diana :) hajar dtg sini sambil folo blog comel ni :) salam kenal ye :)

Farrah MF berkata...

Kira serasilah produk2 ni dgn Diana ye..

Asha Lya berkata...

Mcm best ja produk ni Kak...serasi dgn akak la ni kan

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign