Anugerah Terindah: Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March

Halaman

19 Februari 2014

Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March




Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak mencari bloglist bagi setiap bulan .

Dan segmen untuk kali ni adalah untuk bloglist bagi bulan hadapan , bulan March ! Jom lah join . Just buat entry je okeyyy . Entry pn dah siap . Just tinggal copy dan paste ! Ini semua idea bernas kkak Mia lahh . hehe . Senang dan Simple kan ?.

1. Buat entry bertajuk ' Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March'
2. Copy coding entry dan paste .
3. Submit dibahagian komen okeyy .

Segmen ini akan berlangsung sehingga akhir bulan February . Dan bloglist akan diterbitkan awal bulan March . Join Dulu okeyy .











13 ulasan:

NaZiRaH @ Ezyra berkata...

gud luck akak..;-)

Mardiah Diana berkata...

@NaZiRaH @ Ezyra terima kasih dik Nazirah..

Kathy R'bain berkata...

All the best sis.

Sally Samsaiman berkata...

semoga terpilih nanti kak diana :D

Nur Atira berkata...

thanks sudi join . anyway senarai peserta dah ade . :)

Cik Puan berkata...

Semoga berjayeeeeee :)

Yumida Huda berkata...

selamat bersegmen kak

Nur Sakinah® berkata...

good luck sis.

Cikna berkata...

Slmt b'segmen, Cikna pun dr segmen yg sama.......;-)

http://cikna136.blogspot.com/2014/02/pencarian-bloglist-bulan-march-by-nur.html

ctmz berkata...

gudluck! ct pun dari segmen yang sama! dah follow awak jugak.. =)
follow sini jugak ok!
http://the-red-heart.blogspot.com/2014/02/pencarian-bloglist-bulan-march.html

Zara Nurhaidah berkata...

Selamat bsegmen ! ^^

Syuhada Baharudin berkata...

salam ..
datang blogwalking dari segmen yang sama.
wish you all the best.

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

Khalil Hashim berkata...

hehe. Gudluck for your.
Kita dari segmen yang sama.
mari sama-sama menfolowkan diri.
Done follow u.

http://datokhalilst.blogspot.com/2014/02/assalamualaikum.html

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign