Anugerah Terindah: Lirik Lagu : Alasan Untuk Bahagia - Asfan Shah

Halaman

26 Februari 2014

Lirik Lagu : Alasan Untuk Bahagia - Asfan Shah

 
 
 
 
 
 
Jika Itu Takdirku

 
 
 
Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...sahabat ada tengok tak cerita drama yang bersiaran sekarang kat tv3 yang mengantikan drama Adriana Rose...Jika Itu Takdirku...Diana macam tak terlalu layan drama ni,mungkin sebab drama ni bukan dari Adapatsi novel kan...macam dah biasa pula nonton drama dari adapatsi...jadi drama ni tak berapa Diana layan....tapi first time dengar salah satu lagu yang menjadi ost dalam drama ni ..Asfan atau nama sebenarnya Norasfan Shah Shah Rudin, 29..untuk info selanjutnya mengenai Asfan Shah klik SINI ,suara dia boeh tahan...



 
 
 
 
Alasan Untuk Bahagia - by Asfan Shah


Seperti mentari kan hilang
Mengikut jejakku menghapus bayangmu
Teruslah ku membawa cinta
Jauh dariku jauh darimu
Dan tak bisaku mengerti
Semua terjadi harus begini


Kini yang tinggal hanya
Sisa-sisa kisah yang terindah
Dan hitam tiba membawa derita


Sejujurnya masih ada rasa cinta
Yang tak akan putus
Kerna alasanmu untukku bahagia
Seharusnya kau sedari
Separuh jiwaku akan mati 
Yang tinggal hanya
Alasan untuk bahagia...






11 ulasan:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

best lagu ini.. :D

Norhasniza Khalid berkata...

wah. nyanyi.. lalalallaa.....

Nurulee berkata...

baru this week ee tengok cerita ni. best jugak. lagu ni pun best. hee

Sally Samsaiman berkata...

cer akak nyanyi sikit..tak dapat nak feel..hihihi

Sukma Haron berkata...

Citet baru yea...

Mardiah Diana berkata...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil) Eya Aiza....first time dgr dah jatuh cinta dengan lagu ni..hehe..

Mardiah Diana berkata...

@Nurulee sama dengan akak..first main akak tak layan sangat...lepas dgr lagu ni terus pulak jadi minat nak tengok,sebab lagu dia best..hehe..

Mardiah Diana berkata...

@Sukma Haron Eya cerita baru kat tv3 mengantikan drama Adriana Rose...hehe..

Kyla Pearlisha berkata...

Best lagu ni.Tasha br start tgk cite ni mggu ni.Lmabt sikit hehe

Zara Nurhaidah berkata...

Zara emo tau tgk drama ni.. hahah

Farrah MF berkata...

Lagu2 Asfan memang best & boleh layan :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign