Anugerah Terindah: Line Oh Line,Mengapakah Ini Terjadi

Halaman

8 Februari 2014

Line Oh Line,Mengapakah Ini Terjadi

 
 
 
 
 
Salam dan selamat petang sabtu untuk sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...baru Diana dapat online ni,tapi masalah line internet Diana masih lagi slow sangat..dah lah kemarin satu hari Diana tak online,hari ni nak online tapi masih lagi line internet Diana slow..nak cakap tak bayar,dah pun Diana bayar..tak faham dengan masalah sekarang..tak tau lah pulak kalau faktor cuaca..tapi semenjak dari tahun baru cina sampailah sekarang...cuaca kat tempat Diana ok jer...cerah dan terang benderang...
 
 
 
 
  Ada beberapa blog jer Diana dapat jenguk start pagi tdi smpai sekarang,apa lagi kalau satu blog tu lambat sangat loading dia nak masuk.....Tak sabar dah Diana nak baca dan terjah blog sahabat,tapi kejadian ini yang berlaku...tak sabar Diana nak follow kembali sahabat yang dah singgah kat blog sambil follow blog Diana..nanti tak pasal-pasal Diana di sangka sombong pulak oleh sahabat....tapi hakikatnya Diana bukanlah seorang yang sombong ya...Diana seorang yang agak pendiam tapi mudah mesra...hehe....sikap sombong mohon di jauhkan..
 
 
 
pict dari Facebook
p/s: Sabar saja dengan dugaan ini..

10 ulasan:

ainloly berkata...

hai :) singgah sini. done follow. PLEASE followback yaa :D ain blogger baruu !! mengharapkan followers dan readers. please yaa.. followback :D.. thankyou !! mucho :*

From : http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

brick berkata...

Perhaps it is time you should file a complaint to the relevant authorities like SKMM for example

Muhammad Taufiq berkata...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Aniq Bukhary berkata...

Yup. I like blogwalking.. tp kalau blog loading lambat, boleh buat mood hilang.. Cta pasal loading blog nie, blog saya lambat loading jg ka admin Anugerah terindah.. Huhu :)

dilaella Ella berkata...

sama juga di sini ni, kadang2 line tidak ok..sabar ja lah :)

Norhasniza Khalid berkata...

line satu hal, loading blog lagi... pulak blog banyak widget memang pedih la..

Maszie Fatah berkata...

sabar...sabar...akak nie pon baru dpt nok mejengok ,bisalah hujung minggu byk yg nk d berezkan...blog pertama akak singgah...:P

Azhafizah Md Nor berkata...

kene sabar jugaklah kalau line tengah slow.huhu

Khir Khalid berkata...

Klu line slow mmg sakit jiwa dibuatnya.. semoga tabah ye.. sabar jelah.. :)

Kyla Pearlisha berkata...

Slow2 ye diana :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign