Anugerah Terindah: Dapat Gelas Comel Dari Proton Service

Halaman

11 Februari 2014

Dapat Gelas Comel Dari Proton Service

 
 
 
 
 
Salam dan selamat malam untuk sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...maaf ler baru dapat buat entri yang tak seberapa ni untuk santapan bacaan sahabat blogger semua...



Hari ni penat sangat-sangat sebab baru jer sampai rumah dari bandar Sandakan jalan2 dan Diana hantar kereta pegi proton untuk di service...lamalah jgk lepak2 kat proton tu baru siap di service..lepas tu masa pulang tdi dorang kasih percuma gelas....comel jer gelas ni kan...



comel kan..

 
simle....simle...
 
 
 
 
 Lepas jer dari service kereta...Diana terus ke pusat bandar jalan2....biasalah window shopping...hehe..
 
 
 
 
 

7 ulasan:

Kyla Pearlisha berkata...

Comel je cawan ni :)

Norhasniza Khalid berkata...

memang comel dear...

sYiRa LoKMaN berkata...

comel ! nakkk jugaaa

Muhammad Taufiq berkata...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Kathy R'bain berkata...

Alahai minta 1 sis.yg psl tak boleh folo tu akak pun tak tau apa sebabnya.sori ye sis?

fiqah berkata...

comel.. http://sihatrampingtk.blogspot.com/2014/02/komen-pertama.html

Maya Omar berkata...

comei sbb ada smiley tu..kawan sy pun dapat jgk..:)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign