Anugerah Terindah: Pagi Khamis Yang Bisu Dengan Masalah Internet

Halaman

6 Februari 2014

Pagi Khamis Yang Bisu Dengan Masalah Internet

 
 
 
 
 
 
pict google
 
 

 
 Salam dan selamat pagi untuk sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...kerana masalah line internet broadband celcom Diana lambat sangat,Diana tak dapat nak berblogwalking dan mencatat entri-entri Diana yang tak seberapa,semua tersangkut dalam draf sahaja...harap sahabat bersabar dan mengerti jika Diana tak datang ke blog sahabat yer...maaf banyak-banyak yer sahabatku dan pembaca yang di hargai...


 
 
 
pict google
 
 
 
 InsyAllah jika line internet Diana dah pulih..Diana tak akan lupa  terjah ke blog satu persatu untuk membaca entri-entri sahabat...rasa sakit hati jgk ler dengan masalah yang di hadapi ini,tapi nak buat macam mana kan...terpaksalah Diana bersabar dan terus bersabar.....
 
 
 
 
 
 
 
p/s : jangan lupa datang selalu ke blog ini sahabat...hehe..





11 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

internet kat opis nie pun lemau je..adakah mungkin sebab cuaca..hehehe..ada kena mengena ke.

Ayue Idris berkata...

Xpe..phm..hehe :p

Kathy R'bain berkata...

yg sis tanya tu,org tak boleh folo sis atau sis ta boleh folo org?

Aniq Bukhary berkata...

Benda yg mententionkan kalau online line lembab macam siput.. stress woo.. :)

Abak Lorong Cinta berkata...

Adoyai!!

Akeyla Azmi berkata...

<#33
heeee~
sama lah hehehehe

Khir Khalid berkata...

Masalah internet ni mmg boleh buat jiwa kacau.. tension huhu.. semoga dipermudahkan ye.. :)

ain syafieqa berkata...

singgah dr segmen bubblynotes.com. salam kenal =). http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/02/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

Azhafizah Md Nor berkata...

lepas dah ok nanti boleh sambung BW kak :)

Kyla Pearlisha berkata...

Salam diana.Xpe slow2 ye my dear :)

dilakhir berkata...

jemput join ye.. tq :)

http://myimpian11.blogspot.com/2014/02/segmen-blogwalking-beramai-ramai.html

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign