Anugerah Terindah: Aktiviti Hujung Minggu

Halaman

9 Februari 2014

Aktiviti Hujung Minggu

 
 
 
 
 
 
Salam dan selamat berhujung minggu untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai..start pagi tadi Diana sibuk mengemas dan mencuci kain yang seminggu Diana tak cuci...huhu...bukan malas tapi Diana memang dalam seminggu baru start cuci kain..nak jimat air dan sabun kot...hehe...
 
 
Dah siap cuci kain,bila start nak sidai tu,hujan pulak turun....apalagi terpaksalah ruang tamu rumah jadi mangsa untuk sidai kain2 Diana tu...nasib dah kena spin kat mesin basuh...kalau tak habis menitis air-air kain tu kat atas tikar ruang tamu..



Lepas siap aktiviti mengemas dan mencuci kain,rasa penat dan lapar pulak,patutlah rupanya dah masuk waktu tengahari...Diana pun buat ler menu sarapan pagi sekali makan tengahari untuk hujung minggu ni..nak cari yang simple-simple jer,jadi Diana buat menu nasi goreng jer lah,lagipun nasi semalam ada lebih lagi,cukuplah untuk  Diana dan Hubby..



gambar kurang jelas jer kan

 
 





p/s:ada pulak sepiring lekor kat pict tu...jiran sebelah rumah bgi...mudahan sentiasa murah rezeki dia





11 ulasan:

cik kiera berkata...

Wahh sedap ye... Nasi goreng ..
Selamat Berhujung minggu sis :)

Mardiah Diana berkata...

@cik kieraTerima kasih Cik Kiera...selamat berhujung minggu untuk sekeluarga..

miss fifi berkata...

yumm, nasi goreng! kat rumah fifi mom jarang je masak nasi goreng ni :D

miss fifi berkata...

yumm, nasi goreng! kat rumah fifi mom jarang je masak nasi goreng ni :D

Yumida Huda berkata...

nampak sedap la kak..yummeh!

Akeyla Azmi berkata...

omg <3333
bestnyaaa ehehehe

Razi ten berkata...

My weekends is boring xD
Yet it almost end already haha

BUNDA berkata...

Salam ziarah dari bunda...
Esok dah isnin...

Sally Yatiey berkata...

Sedappppp ;D

Azhafizah Md Nor berkata...

simple pun sedap asalkan boleh mengisi perut :)

sYiRa LoKMaN berkata...

sedapnya...simple tp mmg sedappp..nak..ni buat lapoo...hehe

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign