Anugerah Terindah: Semoga Dipermudahkan Segalanya

Halaman

4 Februari 2014

Semoga Dipermudahkan Segalanya

 
 
 
 
 
Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai..hari ni baru dapat nak taip entri yang tak seberapa ni untuk tatapan sahabat semua...tau ler setiap awal bulan kat ofis Diana sangat sibuk nak kira gaji pekerja..orang panggil buat cekroll...semoga kerja hari ini di permudahkan olehNya...
 
 

 
 
 
 
 
 
InsyAllah Diana harap hari ni kerja yang di amanahkan oleh majikan disiapkan sehingga petang ini...sebab esok manager Diana akan kembali berkerja setelah cuti Tahun Baru Cina..faham2 lau kalau kerja yang telah di amanahkan kepada kita dan kita tidak laksanakan dengan baik...mesti manager marah kan...







 
 
 
 
 Satu hari menghadap komputer kat ofis...mata pun dah pedih ni....tapi tak apa kan yang penting kerja Diana siap...kerja siap hati pun rasa senang..






 
 

13 ulasan:

NASZ berkata...

ya. betul tu. kerja tu amanah yang kita kena buat sebaik mungkin.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Mardiah Diana berkata...

@NASZ terima kasih Nasz...kerja itu satu amanah untuk kita..

yen(toka ziizokukuto) berkata...

salam ukhwah :)

kerja pun dakwah juga,,buat dengan baik hasilnya pasti baik :) stay cool ,,all is well :)

Mardiah Diana berkata...

@yen(toka ziizokukuto) Salam Ukhuwah dari saya jgk...terima kasih sudi singgah dekat blog ini..

Ai Syah berkata...

yeah! kerja siap hati tenang..ehehe..=)

Mardiah Diana berkata...

@Ai Syah betul tu dik...kerja siap hati pun senang...hehe..

ainloly berkata...

Selamat bekerja kak Mardiah ! ^^

Maszie Fatah berkata...

Masa itu amanah..kerja itu ibadah...
moga beroleh keberkatan dari-Nya....InsyaAllah...

Khir Khalid berkata...

Semoga dipermudahkan & dilancarkan segala urusan.. aamiin..

Invisible Me berkata...

Aminn.
Moga semuanya berjalan lancar :)

tenku butang berkata...

hee.. selamat hari Rabu.. heee

Azhafizah Md Nor berkata...

semoga urusan kita dipermudahkan oleh Allah.aminn

Kyla Pearlisha berkata...

Semoga dipermudahkan ye diana :P

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign