Anugerah Terindah: Rezeki Menang Giveaway CNY by DEDEQ

Halaman

5 Februari 2014

Rezeki Menang Giveaway CNY by DEDEQ

 
 
 
 
Salam dan selamat petang untuk semua blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...syukur Alhamdulillah Diana menang GA anjuran DEDE,dan tahniah jugak Diana ucapkan kepada semua yang menang dalam GA CNY by DEDEQ...klik SINI untuk senarai perserta..dan klik SINI untuk nak tau siapa yang telah berjaya...
 
 
 
 
3. Keychain x 10
47
84
91 (tuntut)
59
12
15
16
31 (tuntut)
52
10
 
 
 
16.http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/01/giveaway-cny-by-dedeq.html 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 ulasan:

Azhafizah Md Nor berkata...

congrats kak diana!

p/s: thanks kak tukar setting komen..dah lebih mudah nak komen skang :)

Nur Sakinah® berkata...

Assalamualaikum dan singgah disini Sis...tahniah dan blog berwajah baru sudah...simple tapi cantik..

Cik Yaya berkata...

tahniah kak..rezeki tu ^_^

Mardiah Diana berkata...

@Azhafizah Md Nor thanks dik Fizah..blogger Cik Rose Cute yang tlg dik..kalau akak ni manalah pandai...hehe..

Mardiah Diana berkata...

@Nur Sakinah® terima kasih dik...

Mardiah Diana berkata...

@Cik Yaya terima kasih dik Yaya...

Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah.. tahniah.. :)

Aku Penghibur berkata...

wahhh tahniah ^_^

Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign