Anugerah Terindah: Buat Biskut Lagi - Biskut Ulat Bulu

Halaman

18 September 2015

Buat Biskut Lagi - Biskut Ulat Bulu





Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini....terima kasih yang tak terhingga Diana ucapkan kepada semua....Agak lewat menyiarkan entri hari ini akibat line internet yang sangat lembab di tempat Diana...Dari celcom magic,maxis dan digi semua pun sama saja...



Diana baru saja siap membuat biskut ulat bulu...biskut ulat bulu memang terkenal di negeri sabah...Diana setiap musim perayaan hari raya aidilfitri dan hari raya aidiladha mesti ada biskut ni selain biskut lain...







Dan dekat tengah malam ni...mata pun dan mengantuk...InsyAllah kalau line ternet mengizinkan Diana akak berblogwalking ke blog sahabat yer...

9 ulasan:

PeRdU cINta berkata...

Nak..nak rasa boleh..montel montel biskut ulat bulu hijaunya...suka tengok...hehe...

Mia Liana berkata...

rajinnya diana buat..... tentu sedap ni...

p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #18. (^_^)

Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-url-blog-18.html

- Mia Liana -

Siti Nurzafirah berkata...

My mom suka ni..

kak diana meh la post sikit.. heee

Cik Yanie berkata...

rajinnya akak sorang ni. bestnya kalau dkt kan kak, blh aku p rumah ni meminta hahahhaah. keep it up

Asha Lya berkata...

Wahh sdp ni kuih...tringin plak maw mkn.

Khir Khalid berkata...

Bestnya tengok kuih tu... seleralah... :)

Maria Firdz berkata...

Comel je.. Hehe. Sayang pula nak makan...

Maria Firdz berkata...

Comel je.. Hehe. Sayang pula nak makan...

Zie Has berkata...

memang macam ulat bulu la ... ulat bulu montel :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign