Anugerah Terindah: Followers Dah 303...

Halaman

2 September 2015

Followers Dah 303...






Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung blog yang sudi singgah dan komen kat blog Diana..Alhamdulillah dan terima kasih juga kepada sahabat yang sudi follow blog Diana...Walaupun followers Diana baru 303 tetapi Diana sangat gembira tau...Dan sebagai penghargaan kepada blogger yang ke-300 tu...Diana nak bagi cenderahati...hihi











Tahniah kepada blogger yang Diana bulatkan tu yer dan hantarkan detail ke FB Diana Di sini.



Hantar detail seperti :
Nama Penuh
Alamat








5 ulasan:

Zyra Roxx berkata...

tahniah! followers ke 302 di sini ^_^

Puan Wawa berkata...

Tahniah diana n follower bertuah tu..")

aizamia3 berkata...

tahniah buat follower bertuah tersebut.. ;)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

alhamdulillah.. makin ramai kawan kan kak..

Farrah MF berkata...

Hari ni dah 306 :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign