Anugerah Terindah: Isnin Lagi

Halaman

7 September 2015

Isnin Lagi







Salam dan selamat pagi isnin untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sudi singgah dekat blog Diana ini....Hari isnin permulaan hari di setiap minggu..ramai di antara pekerja ataupun yang bergelar pelajar rasa malas di setiap hari isnin...mengapa ya....










Bagi Diana hari isnin ke selasa ke rabu ke khamis ke jumaat ke sabtu ke adalah sama saja sebab hari2 itu semua pun hari berkerja hari kita keluar mencari rezeki tapi Diana suka adalah hari isnin selain hari sabtuisnin sebab masa hari isnin tu manager Diana belum masuk pejabat lagi....hihi....Tapi apa2 hari pun kita harus lalui dengan sabar dan tabah......












16 ulasan:

Aisya Ahamad berkata...

Hari isnin blues dia lain mcm sikit. Hehe

Shikin Razali berkata...

Selamat pagi Isnin... follow blog sis... :)

tiga lalat berkata...

salam senin., ;p

Farhain Azmi berkata...

salam isnin awak..sy follow sini #316.. hari isnin mcm xde mood nak keja lg :)

nona senyum2 berkata...

Nona kurang suke isnin, tp kalau time tu mood memg elok, no blues monday laaa, xdela bnci sgt, hahaha

nusha fasha berkata...

Busy arni. Tu ptg bru bw.. huhu

ewento marcello berkata...

balas kunjungan dan done folo dari wayneharraz.com

Puan Wawa berkata...

Bagi wawa sama je.. Sbb wawa start keje ari sabtu..")

Cikna berkata...

Monday blues, sbb sabtu ahadkn cuti so isnin hari b'malasan.....;-)

Kathy R'bain berkata...

Salam isnin sis..

Eintan Nurfuzie berkata...

monday blues

emalin mohd berkata...

Isnin hari yang best
Hari-hari, hari yang best..

Hanim Husin berkata...

monday blues!

salam kenal..follower #319

Zie Has berkata...

mayday monday :) ... hari paling best jumaat, sbb esok cuti :)

Missdae berkata...

Jemput join segmen giveaway blog kite juga :)

http://missdae.blogspot.my/2015/09/giveaway-10-missdae.html

Asha Lya berkata...

Hari2 yg d lalui bagi Lya cma ja yla jdi housewife kan..klau dulu kja mungkinla trasa hhehe

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign