Anugerah Terindah: Jemput - Jemput Manis

Halaman

11 September 2015

Jemput - Jemput Manis




Salam dan selamat malam  untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sudi singgah dekat blog DianaDiana...terima kasih banyak-banyak yer....Malam - malam hujan macam ni sejuk dan paling best kalau dapat makan yang panas-panas...hihi...Jadi Diana pergi buat jemput-jemput manis...teringat dengan cekodok masin blogger Maria Firdz yang di kongsikan dalam entrinya di sini.....




Hujan lebat di luar sana..







Jemput - jemput manis...banyak kan yang Diana buat...tak cecah dengan apa-apa sebab dah manis...hihi...




6 ulasan:

Dunia Zumal berkata...

Ada lagi tak??? Hehe ^-^

Rusmeyati Nordin berkata...

Sedap la makan hujan2 ...tapi akak panggil cekodok manis..hihihi

anajingga berkata...

time hujan-hujan ni pekena apa pun sedap kan..salam ukhuwah dari kak ana :)

PeRdU cINta berkata...

Tak makan nasi pun tak apa ni...milo panas ada tak..hihi..

Farrah MF berkata...

Lawan ngan kopi atau teh panas ni sedappppp :)

Asha Lya berkata...

Lya klau buat jemput2 ni letak telur brtmbhla lemak kihkihkih

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign