Anugerah Terindah: Headband Untuk Majlis Kawin

Halaman

26 September 2015

Headband Untuk Majlis Kawin





Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sudi singgah dekat blog Diana ini....terima kasih yang tak terhingga Diana ucapkan kepada semuanya....hari minggu ni kat tempat Diana ada majlis perkahwinan anak jiran...semalam pula dari majlis makan-makan kat rumah adik manager Diana sebab anak dia pun nak kawin juga...minggu ni tak habis-habis makan ayam....hihi




Semalam pulang dari acara makan-makan kat rumah adik manager,kami singgah nak beli headband untuk di pakai pada esok malam di majlis perkahwian anak jiran Diana...kita orang nak jadi princes....hihi...







Semua kami beli 15pcs..nak buat sendiri sebenarnya headband supaya semua sama sebab masa kawin adik lelaki Diana...Diana buat sendiri headband tu...tetapi masa tak sempat jadi kita orang main beli jak...hihi






Diana pilih yang ni...simple dan ada warna pink...Jangan lupa nantikan entri berikutnya kami mengayakan headband ini...



8 ulasan:

Cik Yanie berkata...

cantiknyaaa.

Sally Samsaiman berkata...

Yang simple tu la yg cantik kan...

Ezy Loy berkata...

comelnyeeeeee!

leya yeolly berkata...

Cantik sangat. Kalau pakai lagi bertambah cantik. Hehhehe

Kathy R'bain berkata...

Comelnyer..

Asha Lya berkata...

Comelnya..nak juga hihi

Ismi Ana berkata...

Ok, comel sgt! Bunga dia simple jek. Ni kalau budak2 kecik pakai ni lagi terserlah kecomelannya. Hehe.

Dunia Zumal berkata...

Simple, comel dan cantik ^-^

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign