Anugerah Terindah: Adakah Blog Anda Mobile Friendly

Halaman

22 September 2015

Adakah Blog Anda Mobile Friendly






Salam semuanya sahabat blogger dan pengunjung yang sudi singgah dekat blog Diana yang dah bertukar wajah ini....hihi...Jejalan kat blog sahabat yang edit blog Diana  ini  Mastura Aziz yang ada kongsi kat entrnya di sini...nak tahu samada blog kita mobile friendly ke atau tidak..jom klik
 Mobile - Friendly Test








Alhamdulillah.....blog Diana mobile friendly juga....hihi....
Selamat mencuba....

14 ulasan:

Allene typicalmommy berkata...

lin dah tukar... letak biasa je... sbb blog nampak tak lawa klu mobile friendly.. uhuhuh

PeRdU cINta berkata...

Blog PC pun.alhamdulillah.

Cahaya berkata...

Mobile friendly blog sangat penting untuk saya sebab slalu travel... tapi selalunya saya view dalam format webpage jugak... sebab mobile punya preview tak berapa best dan tak berapa friendly especially kalau nak jengah blog kawan2. tapi sekurangnya saya masih boleh buat post walaupun PC tak depan mata!!

Inani Hazwani berkata...

Kita pun mobile friendly. Cantiklah header blog

Dunia Zumal berkata...

Zumal friendly gak kot. Haha ^-^

Dunia Zumal berkata...

Zumal friendly gak kot. Haha ^-^

nur amni berkata...

Saya pun mobile frenly..1st time dtg sini..hmm. cantiknya blog yg dah diedit...saya pun suka suruh org editkan.

Asha Lya berkata...

Lya punya blog pun mobile friendly juga hihi

Kathy R'bain berkata...

Kathy pun :)

Kathy R'bain berkata...

Kathy pun :)

Kathy R'bain berkata...

Kathy pun :)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

blog yui juga =)

Khir Khalid berkata...

Assalam Diana... alhamdulillah... semoga terus sukses ye... :)

Farrah MF berkata...

Kalau blog tu mobile friendly, senang sikit nak blogwalking pakai phone :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign