Anugerah Terindah: Basikal Yang Unik Dan Kreatif

Halaman

6 September 2015

Basikal Yang Unik Dan Kreatif






Salam dan selamat berhujung minggu untuk semua sahabat BMW blogger dan pengunjung blog yang sudi singgah dekat blog Diana ini....Hujung minggi ni apa aktiviti sahabat semua,Diana seperti setiap minggu aktiviti mingguan Diana adalah mengemas rumah kalau tak pergi ke mana -mana....




Mungkin ada di antara sahabat yang melakukan aktiviti riadah seperti berbasikal kan....Na kat bawah ni ada beberapa gambar basikal yang Diana ambil kat google....sahabat tengok2 lah mana tau ada yang berkenan.....





Basikal warna warni



Basikal unta



Basikal  kasut



Basikal kuda



Basikal mangkuk tandas




Ada tak basikal yang berkenan di hati anda...Nampak gambar basikal kat atas tu semua pun pelik kan tapi tetap nampak kreatif.....Ok....santai2 di hujung minggu....InsyAllah malam nanti Diana blogwalking perserta yang join segmen  BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY.








9 ulasan:

Bbwana adienia berkata...

Alamak..Basikal unta unik tapi tandas tu x bleh tahan tengok..Adui..hihi

Ismaliza Yahya berkata...

hii..klu la dpt sebijik, komfem jd perhatian haha

hamizah che mat berkata...

uniknyeee
JOM FOLLOW SAYA

Izzati Suhaide berkata...

cantik basikal..btw dtg sini follow akak..salam perkenalan.. :)

jasmarina jasni berkata...

yang paling klakar.. basikal unta tu... :-)

ruslanafiq berkata...

kelakar basikalnya

Zie Has berkata...

tak tergamak nak naik basikal toilet tu :p ... basikal kasut tu boleh gerak ke? :)

Asha Lya berkata...

Memg unik2 la Kak..suka yg wrna wrni tu

wan muliani berkata...

Haha kreatif sgtt..

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign