Anugerah Terindah: Blog Berwajah Baru Lagi

Halaman

22 September 2015

Blog Berwajah Baru Lagi






Salam dan selamat pagi untuk semua sahabat blgger dan pengunjung yang sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini....terima kasih yang tak terhingga Diana ucapkan kepada semuanya...Alhamdulillah akhirnya blog Diana dan bertukar wajah...Diana suka sangat dengan wajah blog ni...macam mana tak suka kalau warna dia pink...ini kan warna kesukaan Diana  di tambah lagi dengan blogger yang pakar dalam bab-bab deisgn ni... 





Bahagian header






Bahagian footer




Terima kasih dik Mas sudi layan kerenah akak Diana yang nak macam tu yang nak macam ni....hihi....Diana tempah edit blog ni time promosi, harga dia serendah RM15 jak...murah kan...Sesiapa nak tempah edit blog yang cantik dan kemas jemput lah ker blog Mastura Aziz.

8 ulasan:

aizamia3 berkata...

Sesekali beralih angin.. ;)
ai pun dah lama tak 'ubahsuai' blog..

Cik Yanie berkata...

cantiknyaaa

Cik Yanie berkata...

cantiknyaaa

Puan Wawa berkata...

Wahh, cantik!!")
Ade promosi lagi tk?

Asha Lya berkata...

Wahhh cntik ya blog akak, lya da lma x edit blog ni

Khir Khalid berkata...

Cantik... terserlah ciri2 kewanitaannya... tahniah... :)

leya yeolly berkata...

cantiknya blog akak. Warna pink.

Farrah MF berkata...

Wah, dah bertukar wajah! Lembut je tona warnanya :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign