Anugerah Terindah: Terima Sampul Surat

Halaman

15 September 2015

Terima Sampul Surat



Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini... terima kasih yang tak terhingga Diana ucapkan kepada semua... Sedari pagi lagi Diana sibuk sangat hingga tak berkesempatan untuk buka blog Diana yang tersayang ini apa lagi nak berkunjung ke blog sahabat semua...InsyAllah ada masa malam nanti baru Diana dapat berkunjung ke blog sahabat yer...hihi..




Di kesempatan ini Diana ambil kesempatan kejap nak update entri untuk mengisi dan untuk tatapan sahabat blogger dan pengunjung setia Diana..hihi...Kemarin petang Diana terima 1 sampul surat dari pejabat pos...memang Diana sangat nantikan sampul-sampul surat ni sebab Diana ada menang 3 segmen dan giveaway dari sahabat blogger yang menganjurkan pada bulan lalu...








Hadiah menang mini giveaway anjuran dari blogger Nazirah,Diana dapat keychain penyu comel,mini note book,kad blogger dan risalah shaklee....Terima kat blogger Nazirah atas hadiahnya...Ini adalah hadiah yang ke tiga yang Diana menang dari segmen dan giveaway yang di anjurkan dari blog Dari Hati Nazirah.







Keychain penyu comel dah selamat tergantung kemas bersama-sama keychain yang Diana menang dalam segmen dan giveaway yang Diana pernah menang...Sesiapa yang belum kenal dengan blogger ini...jangan malu jangan segan jom berkunjung ke blog beliau Dari Hati Nazirah.








9 ulasan:

Sally Samsaiman berkata...

Tahniah kak! hihihi..bertambah la koleksi dia ye :D

Ahlam Miera Shafie berkata...

tahniah...banyaknya kaychain ... hehehe

Dunia Zumal berkata...

Wah, cantiknya keychain tu... Tahniah yer Diana ^-^

The Kehalusan Kelembutan berkata...

tahniah diana , murah rezeki awk..


salam singgah

jasmarina jasni berkata...

comel jer keychain penyu tu.. tahniah!

fifie feyca berkata...

congratulation! best nya!

aiman mania berkata...

wow!This is how peepo experiences a good moment when being a friendly blogger..keep up blogging,sis!

Farrah MF berkata...

Congrats, Diana. Byk dpt gifts :)

Cik Yanie berkata...

Waaaa. Alhamdulillah.

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign