Anugerah Terindah: Hadiahku Samsung Galaxy J7

Halaman

20 September 2015

Hadiahku Samsung Galaxy J7






Salam untuk semua sahabat blogger dan pengunjung yang sudi singgah dan komen dekat blog Diana ini...terima kasih yang tak terhingga Diana ucapkan kepada semua....Hari tu Diana pernah kongsikan di entri Hadiah Hari Lahir Diana..Ramai di kalangan sahabat blogger dan pengunjung yang komen hadiah yang hubby Diana hadiahkan kepada Diana adalah hp...Eya....hp tapi bukanlah hp iphone yer...hp samsung galaxy J7....








Hp Diana samsung galaxy prime gold telah Diana jual kat adik di tempat Diana sebab dia nak sangat hp samsung galaxy prime gold tu...sayang juga nak jual kan sebab Diana pun suka dan sayang kat hp tu....Tapi hubby Diana cakap jual jak nanti dapat juga tu yang baru...Ingatkan hubby cakap main2 jak rupanya tak..hihi...terima kasih hubby sebab hadiahkan Diana hl samsung galaxy J7 ni....Diana suka sangat...

6 ulasan:

Maria Firdz berkata...

Alhamdulillah... Selamat hari lahir...

Kathy R'bain berkata...

Tahniah sis..

Bbwana adienia berkata...

Wah..cantik la kak..Tahniah dan happy birthday kak diana..Moga dilimpahkan rezeki dan bahagia selalu..amin

Cahaya berkata...

salam perkelnalan Sis... dan Selamat hari lahir. Semoga dimudahkan segala urusan dunia dan akhirat!

Asha Lya berkata...

Wahh bestnya akak dpt hf baru..tahniah.blh la brselfie2 ni

Zie Has berkata...

bertuahnya badan ... bestnya dapat hadiah hp, samsung lagi tu :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign