Anugerah Terindah: Makan Tengahari Tadi

Halaman

27 September 2014

Makan Tengahari Tadi

Salam  dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi....petang tadi kat pejabat ada kawan sepejabat belanja makan....konon2 nak buat makan tengahari tadi tapi jam12 tadi balik time...tu yang makan petang kat pejabat tadi...
Terima kasih kepada kawan yang belanja makan KFC....sedap tau lain kali belanja lagi...

18 ulasan:

Ismi Ana berkata...

Wow! Dapnye. Tetibe teringin nak kepci. Wuuuu~

hidayu ayumie berkata...

Alahaii kepsi, bile terbau o ternampak je mesti terliur.. tapi bile da makan mcm xpuas lak..
hehehehe

Etuza berkata...

asalamualaikum... sedap tu makan lah sambil ingat kebesaran Allah

Bbwana adienia berkata...

bestnya menu makan tengahari..sedap tu..finger likin' good..^_^

Diana Rashid berkata...

murah rezeki kawan tu..:)

aiman mania berkata...

wow!makanan yg paling best ialah makanan yg apabla org belnja dan makanan yg kita makan waktu kita lapar...hehehehehehehehe...post KFC satu!

Marou Apple Hijau berkata...

sedapnya ada orang belanja kfc

Asha Lya berkata...

Untungkan kak da org blnja hihihieeww

Kathy R'bain berkata...

minta sikit boleh?

♥ Nursakinah ♥ berkata...

Mm kmu.... KFC gituuuu.... Mau kawal xleh belibihan mkn aym t tmba 'gndut' hehe

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Alahai teringin pula nak makan KFC nie ^_^

hidayu ayumie berkata...

sori diana
ayu tag diana tauu
http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/paris-souvernirs-giveaway-by-jindrisska.html

MG schmidt berkata...

kfc ni kalau bau die mmg mengancam kalbu ...huhu

yana yani berkata...

wah rezeki tu.
bukan senang orang nak belanja ye dak
cer hulur sikit =)

p/s-saya membalas kunjungan, Diari Seorang Mama

Kyla Pearlisha berkata...

Sedapnyeeeee huhuhu

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Wah murah rezeki org belanja.. kepsi oh kepsi..telan air liur jer la tgk selagi misi tak berjaya. .huhuhu

acik idah berkata...

makan free tak sedap pun jadi sedapp... hehehe... syukur ada yg nak belanjer kan... :D

Khir Khalid berkata...

Wahh best... lama tak makan kfc.. :) :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign