Anugerah Terindah: Popia Inti Ketam

Halaman

7 September 2014

Popia Inti Ketam







Salam dan selamat pagi untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....selamat berhujung minggu semuanyer.....Hujung2 minggu macam ni tentu ramai yang tengah bersantai2 bersama keluarga kan...sama macam Diana hujung minggu pepagi ni buatlah aktiviti rumah......




Siap semua aktiviti rumah,Diana cuba satu resepi yang Diana baca dan ada juga komen nak cuba resepi ni...resepi ni tak lain adalah Popia Inti Ketam dari blog dik Sally DISINI
















Selamat mencuba...senang nak buat,bahan2 pun simple,makan pun sedap....







15 ulasan:

Sally Samsaiman berkata...

Yeah! Alhamdulillah... Sedap kan kak...hehehe

Mardiah Diana berkata...

@Sally SamsaimanAllahamdulillah....memang sedap dik Sally...tak rugi akak try buat...hehe..

Umi Nazrah berkata...

wah senang nya. ni kalau ada yg cakap tak reti buat jugak, tak tahu lah :D

Ismi Ana berkata...

Benda simple, makan pun nikmat. Nanti nak try buat.. Hehe

cik kiera berkata...

Wahhh, sedapp kee??? ni kalau tambah chesse leleh sedap takk?

Asha Lya berkata...

lagi brtambah sdp kalau akak letak sayur dan kepingan cheese hhee

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Alahai teringinnye nak makan ^_^

sHaRiNa eLyaNa berkata...

sdpnya nnt sha try pula yaa

acik idah berkata...

Mudah jer kan... tapiii... kita tak makan isi ketam tu laaa... :D

Yumida Huda berkata...

sedapnye kak
kak nanti try letak pisang dlm tu
kalau pisang tu besar kerat nipis..sedap kak!
suka popia pisang..yummy! nanti nak try yg ketam ni

ain syafieqa berkata...

mesti cuba ni.thanks share resepi..^^

Khir Khalid berkata...

Assalam Mardiah.. simple tapi mmg sedap. Cecah dgn sos cili pun best.. :)

Bbwana adienia berkata...

ni buat memang sangat simple..senang ja kan kak..wana first time makan popia ketam ni masa di brunei..macam orang jakun makan..habis 1 pinggan..haha..

aiman mania berkata...

wuhuuuu..inti ketam..mmg tak makanlahhhh!allergik seafood T_T

Yun Sing berkata...

Nak cikit boleh? Hahaha (lapar la pula) *cari makanan*

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign