Anugerah Terindah: Liebster Award #2 By Mawar Medina

Halaman

20 September 2014

Liebster Award #2 By Mawar Medina






Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Sekali lagi Diana di tag oleh seorang blogger Murni,terima kasih Diana sebab tag akak...Walau Diana kurang faham pasal Liebster Award ni...Diana akan cuba join dan cuba menjawab segala soalan dengan jujur dan ikhlas...














Antara syarat-syarat Liebster Award yang perlu dipatuhi adalah seperti berikut:




# Nyatakan blogger yang telah mencalonkan anda untuk menerima Liebter Award dengan       back link ke blog mereka.
# Jawab 11 soalan yang ditanya
# Calonkan 11 blogger lain 
# Hasilkan 11 soalan untuk dijawab oleh 11 blogger yang terpilih
# Maklumkan rakan blogger bahawa dia menerima Liebster Award ni.
Ini adalah soalan blogger Murni dari blog  Mawar Medina untuk Diana.




1. Perkenalkan diri anda secara ringkas (nama, asal, dan umur) Kalau nak tambah pun             boleh.
    Jawapan:
    Mardiah Diana tapi nama penuh Marediah Bte Daeng Patappe,Sandakan,Sabah dan umur      30an.
 2. Apa pendapat anda terhadap blog Murni?
     Jawapan:
      Simple tapi cantik dan comel macam tuan blog dia
3. Siapakah 3 blogger perempuan dan 3 blogger lelaki yang menjadi pilihan anda? 
     Jawapan:
      Tak terkira ni sebab ramai sangat,semua bloggerlah....hehe
       
4. Andai kata masa boleh diputarkan, apakah perkara yang anda ingin perbetulkan dalam   
    hidup anda?
    Jawapan:
    Andai masa boleh diputar kembali Diana nak kembali ke zaman di mana mak ayah Diana 
    masih ada...ingin memgembirakan mereka berdua dan memberikan apa yang tak sempat
    Diana berikan kepada mereka berdua...rindu mereka.
5. Apakah gadget yang menjadi impian anda dan ingin dimiliki suatu hari nanti?
    Jawapan:
     Nak memiliki Iphone 6s.....hehe
6. Apakah kenangan paling berharga yang anda tidak boleh lupakan sehingga di saat ni?
    Jawapan:
    Kenangan yang tak dapat Diana lupakan semasa Zaman sekolah rendah Diana berjualan
    sampai tertinggal bas sekolah,kenangan bersama arwah mak ayah dan saat 
    di ijabkabulkan.
7. Apakah barang wajib yang ada di dalam beg anda bila keluar pergi jalan-jalan/kuliah?
    Jawapan:
    Dompet yang berisi barang penting,tisu dan hp
8. Adakah anda seorang yang sukakan kucing? Kalau ada bela kucing please nyatakan   
    nama kucing dan berapa ekor yang dibela...saja Murni nak berkenalan dengan kucing
    tu...hihi
    Jawapan:
    Diana suka kucing tapi tak ada pelihara kucing pun....hehe
9. Haiwan apa yang anda tidak suka? 
    Jawapan :
     Haiwan kecil terutama lipas
10. Apakah tajuk lagu kegemaran anda dan nyatakankan sebab mengapa lagu tersebut 
      menjadi pilihan hati anda?
      Jawapan:
       Banyak lagu yang Diana suka tapi paling suka lagu 
11. Siapakah yang anda fikirkan di saat ni? Mohon dijawab dengan jujur ya!
       Jawapan:
       Arwah mak dan ayah...rindu kepada mereka berdua.








6 ulasan:

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Owh Diana pun suka kucing yer ^_^

Murni Mohd Yusof berkata...

tq kak diana sebab sudi jawab soalan dr Murni :D

Khir Khalid berkata...

Assalam... Mardiah ada darah keturunan Bugis ye.. :)

aiman mania berkata...

moga arwah ibu n ayah kak mardiah dicucuri rahmat...amin...Al-fatihah

Ismi Ana berkata...

Yes, sama. Tak suka lipas. geliii! Takziah utk arwah mak ayah kak Diana. :')

Asha Lya berkata...

Lya pun x suka lipas kotor

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign