Anugerah Terindah: Rintihan Qalbu - Qalam Band ft Rafidah Ibrahim

Halaman

11 September 2014

Rintihan Qalbu - Qalam Band ft Rafidah Ibrahim





Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai,....




Sedih pula Diana tengok cerita tv3 slot Azalea ganti drama Dosa Seorang Suami iaitu drama Melarik Awan...pelakon muda dia macam semua pelakon baru.Tapi kat sini Diana nak kongsi lagu tema untuk drama ini...









Rintihan Kalbu - Qalam Band ft Rafidah Ibrahim





Ku rasakan sepi hati
Bila kau tiada di sini
Ku rasakan hampa hati
Bila kau tiada di sini
Menemani hidupku
Menemaniku


Tak ada yang bisa
Mencintai diriku
Seperti kau mencintaiku


Tak ada yang bisa
Mengerti hatiku
Seperti kau mengerti aku woo....


Seperti detik tak di sini
Bila kau jauh dariku
Seakan mimpi tak bererti
Bila kau jauh dariku

Aku seperti khayal
Yang tak ada penghujunghya


Tak ada yang bisa
Mencintai diriku
Seperti kau mencintaiku


Tak ada yang bisa
Mengerti hatiku
Seperti kau mengerti aku woo...


Tak ada yang bisa
Mencintai diriku
Seperti kau mencintaiku


Tak ada yang bisa
Mengerti hatiku
Sepert kau mengerti aku woo..


Tak ada yang bisa
Mencintai diriku
Seperti kau mencintaiku



Tak ada yang bisa
Mengerti hatiku
Seperti kau mengerti aku woo...



Tak ada yang bisa
Mencintai dirimu
Seperti ku mencintaimu


Tak ada yang bisa
Mengerti  hatimu
Seperti ku mengertimu woo...woo....






19 ulasan:

Ismi Ana berkata...

Ana dah pernah dengar lagu ni. Mase tu diorg belum ft ngan Rafidah Ibrahim. Sedap lagu ni. Penyanyi dia pun budak2 muda je kak. Dalam 19, 20, 21 gitu ah umur diorg. Muda kan?

Norhasniza Khalid berkata...

dosa seorang suami tu, pengarahnya pak sedara mama, KEOI.. hihi

yang cerita baru ni mama tengok on off.. susah nak fokus ..

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Zumal pun tengok gak drama nie. Rasa tak sabar menanti episod seterusnya ^_^

Yumida Huda berkata...

drama terbaru ni kak
lepas abis drama rusdi ramli tu
bez x drama terbaru ni bg akak?

Mardiah Diana berkata...

@Ismi Anawalaupun muda tapi suara dia bagus lagu pun best kn dik...

Mardiah Diana berkata...

@Norhasniza Khalidpatutlah drama tu best Mama..suka tengok kesudahan dia.

Mardiah Diana berkata...

@Ahmad Zu Mal Md Rayieyalah Zu Mal tak sabar nak tunggu episod seterusnya..

Mardiah Diana berkata...

@Yumida HudaRasa akak ok dik..sb drama ni tampilkn pelakon baru kan....lagu tema pun best...

Aisya A. berkata...

lagu tak penah dgr lagi.. baru tgk iklan cerita ni je... mcm best je tgk. hehe

Bbwana adienia berkata...

wana belum pernah berkesempatan tengok drama tu..sibuk memanjang..huhu

Kathy R'bain berkata...

Salam sis.. Kathy dah bertukar ke link baru. Jemput singgah..

kathyrbain.blogspot.com

Asha Lya berkata...

Lya mrg sekali menonton drama

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

xpernh tgk lak..hihi

Ainim Suju berkata...

jarang dengar lagu melayu, so tak berapa tahu sgt

aiman mania berkata...

okay..kita nak karoake lagu nilah ..hehehehehehehehe..........sedihhhh....ta leh tgok TV sebab duk kat hostel :'(

Nurul berkata...

sedapp juga lagu ni... :)

Khir Khalid berkata...

Assalam.. tak pernah tengok lagi tp lagu tu mcm pernah dengar je..

acik idah berkata...

huhuhu... drama tu tak pernah tengok... lagu tu pun tak pernah dengar lagi... :D

huishh aku nie baru keluar dari gua ke apa?

Yun Sing berkata...

Best ke? :D

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign