Anugerah Terindah: Masjid Berwarna Merah Jambu

Halaman

5 September 2014

Masjid Berwarna Merah Jambu






Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai....




Mungkin ada di antara sahabat blogger dan pembaca yang dah pernah nampak dan baca tentang Masjid yang berwarna merah jambu.Cantik kan masjid ni...Masjid ni terletak di negara Filipina,ia juga di kenali sebagai "Pink Mosque"...




Pink Mosque




Di negara kita Malaysia terdapat juga masjid yang berwarna merah jambu iaitu Masjid Putra yang terletak di Wilayah Persekutuan Putra Jaya..Masjid Putra ini merupakan lambang mercu tanda di Putrajaya...




Masjid Putra










15 ulasan:

sHaRiNa eLyaNa berkata...

sha ada nmpk masjid ni dkt fb, ctk sgt2

sHaRiNa eLyaNa berkata...

sha ada nmpk masjid ni dkt fb, ctk sgt2

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Subhanallah... Indahnya masjid tu ^_^

ain syafieqa berkata...

wau...msjid kat Filipina tu dr jauh dah nampak.pink terang tu

Nurul berkata...

CANTIK masjid tu... kader pink.. ^_^

Sally Samsaiman berkata...

Cantik lahaiiii....ni yang keras hati nak g Philippines ni...kekeke

Aisya A. berkata...

cantik je.. :)

Ismi Ana berkata...

Masjid putra nampak lebih jambu and awesome dari masjid kat philipina tu. Pink sgt. Waner dia nampak very geli. Haha

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Wahhh ... Pink sangat gitu ...

Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Nak URL Blog #8 Mia Liana ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

aRz MoHa berkata...

Tak sangka ada masjid warna pink. Unik

saya singgah dari blog kak mia

Khir Khalid berkata...

Nampak kelembutan dgn warna tu... menarik.. :)

Asha Lya berkata...

memang comel sgt

Yumida Huda berkata...

kaler pink! unik..nampak cantik masjid tu kak

Bbwana adienia berkata...

cantik dan indah masjid kaler pink tu..

Yun Sing berkata...

Cantik dan unik ^^

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign