Anugerah Terindah: Liebster Award Tagged By Bbwana

Halaman

19 September 2014

Liebster Award Tagged By Bbwana





Salam subuh dan salam Jumaat untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...Sebenarnya Diana tak reti sangat nak join segmen ni dan ada rasa susah sikit nak join sebab Diana online hanya dengan menggunakan tab,tapi rasa dah lama dah Diana kena tag oleh seorang sahabat blogger iaitu Bbwana, terima kasih sudi tag Diana yer dan maaf sebab baru dapat join....










PERATURAN LIEBSTER AWARD:

Namakan blogger yang telah mencalonkan anda dan letakkan link beliau dalam post anda.
Letak gambar award tersebut dalam post adan
Jawab 11 soalan yang ditanya oleh beliau.
Nyatakan 11 perkara tentang diri anda.
Senaraikan 5-11 blog yang lain dimana followersnya kurang dari 1000
.Buat 11 soalan untuk ditanya kepada blogger tersebut
Tuliskan peraturan liebster award dalam blog anda.
Maklumkan kepada blogger tersebut.




Ini Soalan Yang Bbwana Berikan Kepada Diana....

1) Anda Blogger  Asal Dari  Mana ?
Blogger Sabahan dari Sandakan

2) Tahun Bila Start Blogging
Tahun 2013

3) Kenapa Anda Berblog
Minat dan suka

4) Siapa Idola Anda Dan Kenapa ?
Tak ada idola Diana tetapi mereka yang berjaya di dunia dan di akhirat akan menjadi idola Diana

5) Apa Impian Anda 5 Tahun Akan Datang
Nak di kurniakan baby dan hidup berbahagia denga suami tercinta

6) Siapa Rakan Blogger Yang Rapat Dengan Anda
Tak tau siapa tapi yang sudi singgah,komen dan follow blog Diana kot...hehe

7) Apakah Warna Kegemaran Anda
Banyak warna yang Diana minat,tapi yang paling2 di minati tentulah warna pink

8) Kenangan Yang Tidak Dapat Dilupakan
Ketika bersama kedua ibubapa,adik-beradik,sahabat dan saat diijab kabulkan

9)Apa Hadiah Impian Anda 
Yang tak pernah Diana dapat dan mestilah hadiah dari suami


10) Berikan Pendapat Anda Tentang Blog Saya
Cantik sangat sebab warna sama macam blog Diana dan banyak gambar kek yang sedap2...


 11) Berikan Ucapan Kepada Saya
Semoga Bbwana berjaya dalam apa jua yang di ceburi






Nak tag siapa yer.....Ok 5 yang bertuah Diana tag ialah:-


Zu Mal
Acik Idah
Khir Khalid
Nur Sakinah


11 soalan dari Diana....


1) Orang Yang Anda Paling Sayangi
2) Fesyen Pakaian Yang Anda Minati
3) Negara Yang Ingin Anda Lawati
4) Gambaran Tentang Blog Anda
5) Permainan Yang Anda Minati
6) Kereta Idaman Anda
7) Jenama Hp Pertama Anda
8) Blog Yang Paling Anda Suka Terjah
9) Makanan Kegemaran Anda
10) Sukan Kegemaran Anda
11) Bunga Kesukaan Anda




11 perkara tentang Diana.....

Seorang yang pendiam tapi mudah mesra
Suka dengan warna pink
Takut pada serangga kecil seperti lipas
Suka berbaju kurung
Suka beli beg
Suka beli kasut atau selipar
Tak pandai pakai makeup
Tak suka lipat kain
Suka memasak tapi banyak resepi tak tau buat
Suka makan coklat dan cheese
Suka tidur








15 ulasan:

Murni Mohd Yusof berkata...

salam Murni singgah sini :)
maaf ye anda telah dtag sekali lagi utk Liebster Award

http://murnimohdyusof.blogspot.com/2014/09/liebster-award-2.html

Amanda Suria berkata...

Salam...
SA singgah sini...done follow u...hihihi....jgn tag SA na...

Norhasniza Khalid berkata...

haha.. mama cek dulu yang bawah... uhh! nasib mama tak kena tag..

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Hehehe.. ramai join segmen berantai nie..farah pun ada kena tag.. tapi belum berkesempatan nak buat lagi..=D

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

org yg rajin akan gigih siapkan entry ni..bgus2..

Mardiah Diana berkata...

Tak tag Mama sb takut....hihi....
Diana ada brapa lagi yg tag ni Farah tapi bru ni sempat update...hehe
Kerana terpaksa akak relakan dik Yui....haha

Ismi Ana berkata...

Berasa sedikit lega sbb tak kene tag ngan kak Diana. Haha

Sally Yatiey berkata...

Nasib tak kena tag kan ;D hehe

Nurul berkata...

Sedikit sebanyak dapat tau pasal si empunya blog...
Salam Jumaat, Diana :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Nanti zumal jawab yer Diana ^_^

Khir Khalid berkata...

Assalam... samalah.. idola kita org yg berjaya di dunia & akhirat.. T kasih tag Mardiah. Nnti saya buat.. :)

Sally Samsaiman berkata...

kata tag 5 kak..? nampak 4 je..hehehe :D

yeyay! dah kenal akak sikit-sikit :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Zumal dah jawab kat sini http://duniazumal.blogspot.com/2014/09/liebster-award-part-11.html

Asha Lya berkata...

Dgn cara ni dpt Knl akak sikit2

Sally Samsaiman berkata...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-by-mardiah-diana.html

dah jawab...tapi esok baru publish ye kak...pukul 2.30pm :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign