Anugerah Terindah: Segmen Pencarian Bloglist Oktober Truly Love

Halaman

30 September 2014

Segmen Pencarian Bloglist Oktober Truly Love







Assalamualaikum dan salam sejahtera
Segmen Pencarian Bloglist Oktober Truly Love

Tujuan segmen ini diadakan adalah untuk mencari 15 blog yang akan menjadi penyeri di sidebar blog ini.. 

Syarat-syarat penyertaan:
  1. Follow blog Truly Love;
  2. Add To Circle Google Plus +Maria Firdz ;
  3. Buat entry bertajuk Segmen Pencarian Bloglist Oktober Truly Love
  4. Copy coding yang disediakan dan pastekan di ruangan HTML entry dan Publish!
  5. Tinggalkan URL entry penyertaan di ruangan komen entry ini.
  6. Penyertaan terbuka untuk semua blogger.
  7. 15 Blog akan dipilih menggunakan Random.org. dan akan dimasukkan dalam senarai bloglist di Sidebar Blog Truly Love.
  8. Lain-lain penyertaan yang tidak terpilih akan dimasukkan ke dalam Maria Firdz Bloglist.
  9. Tarikh Penyertaan : 25 September 2014 hingga 30 September 2014 (11.59PM)
Jom, sama-sama memeriahkan segmen ringkas ini.. 
















14 ulasan:

Vee Sandi berkata...

selamat bersegmen ...

Kyla Pearlisha berkata...

All the best diana

Kathy R'bain berkata...

all the best...

Etuza berkata...

tahnia last call hari ini kan Mdiana..sempat tu jadi bloglist T Love..

Khir Khalid berkata...

Slmt bersegmen.. :)

Nurul berkata...

All the best, Diana :)

Azhafizah Md Nor berkata...

wah blog dah baru..lama tak singgah sini

Fiza singgah blgwalking dari segmen yang sama :)
Jemput singgah

http://www.azhafizah.com/2014/09/segmen-pencarian-bloglist-oktober-truly-love.html

Belog Santai berkata...

Good luck diana..

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

good luck diana..=D

hidayu ayumie berkata...

selamat bersegmen

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Selamat bersegmen yer Diana ^_^

acik idah berkata...

Selamat bersegmen diana... :) lama dah acikidah tak join segmen... macam rindu pun ader... :D

Ade Arif berkata...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhwah fillah
Ade Singgah dari segmen yang sama

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-pencarian-bloglist-oktober-truly.html

Sally Samsaiman berkata...

Sally jalan-jalan tgk pemenang bloglist kak Maria…tahniah ye semua! :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign