Anugerah Terindah: The Versatile Blogger Award #3 By Kathy R'bain

Halaman

20 September 2014

The Versatile Blogger Award #3 By Kathy R'bain






Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...hari ni dah 2 entri yang Diana buat untuk segmen Liebster Award ni iaitu dari blog Mawar Medina dan blog Coretan Hati Kathy....hehe...terima kasih kerana tag Diana.



I








7 Fakta Tentang Diana

1.Seorang yang pendiam tapi mudah mesra

2.Suka dengan warna pink

3.Takut pada serangga kecil seperti lipas

4.Suka berbaju kurung

5.Suka beli beg dan kasut atau selipar

6.Tak pandai pakai makeup

7.Suka makan coklat dan cheese








13 ulasan:

Norhasniza Khalid berkata...

hihi, mama lagi tak reti nak make up .... pakai bedak je tahu

ain syafieqa berkata...

Suka pkai bju kurung lau pgi kuliah.hehe

mama 3farhanah berkata...

Suka warna pink jugak..

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Zumal suka cheese juga... Teringat kat burger pulak ^_^

Kathy R'bain berkata...

hehehehehe...tq sis sudi jawab..maaf tag sis yer? hehehehe.. kathy ambik list dari bloglist ni..

Hafiz Hafizol berkata...

baguslah awak nie. saya dah 3 org yang tag tapi satu pun saya x buat.. ada banyak lagi komitmen lain nak buat. malas satu hal hehe.. entry yang tertunggak tu lagi la.. mggu lepas punya cerita tp seminggu lepas tu baru terhegeh-hegeh nak update =p

Etuza berkata...

selamt bersegmen ya..selamat malam

Khir Khalid berkata...

Assalam.. saya pun suka juga makan coklat... :D

aiman mania berkata...

wuhuuuuuuu..tgok warna blog dah tau yg si owner's blog nih suka warna pink..hehehehehee...pastel color katakaannnnnn..heheheheheheh ^^

Ismi Ana berkata...

Tak pandai mekap? Kita geng. Hehe

acik watie berkata...

4 dgn 6 sama...pink kureng..coklat kureng..cheese sukeee sgt..pendiam jugak (Heh??)

Asha Lya berkata...

Berkaitan dgn Cheese tu kita Cma hihi

acik idah berkata...

like pink too... :D

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign