Anugerah Terindah: Tiba - Tiba Laptop....

Halaman

25 September 2014

Tiba - Tiba Laptop....








Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai...hari ni Diana rasa kurang sihat sikit...kepala berdenyut2 jer,mungkin akibat kemarin berjalan ke sana sini...lagipun kemarin cuaca memang panas sangat.....



Selain daripada urusan penting kemarin Diana buat,ada satu lagi berita...berita yang cukup mengembirakan Diana...nak tau apa berita gembira tu...jeng...jeng...jeng...Laptop Diana dah sihat dan dah di baiki dan yang paling bestnya tak ada bayaran pun yang di kenakan...gembiranya rasa hati ini...hehe...











Laptop Diana jenam Asus...dah nak masuk 5thn Diana guna tapi di bulan may hari tu rosak...Diana tak tau apa kerosakkan yang di alaminya...Diana hantar jer kat kedai Asus,waranty dia 2thn tapi dah limpas 2thn guna...ingatkan nak di perbaiki kena bayaran...tup...tup..tak ada pula bayaran yang di kenakan....ingatkan hari tu dah tak boleh di perbaiki...Diana bab laptop ni tak tau apa2,tau guna jer dah rosak itu ini Diana memang tak tau...



Lepas ni InsyAllah dengan mengunakan laptop untuk online ni...dapatlah nak BW dengan gembiranya dan nak join segmen atau apa2 GA senang sikit kan...guna tab ni rasa susah sikit kalau nak join segmen ataupun GA..tapi kena tunggu brodband dulu...sebab sekarang Diana masih guna sim digi jer...










9 ulasan:

Mila Hilas berkata...

alhamdulillah sy thu cmne perasaan hepi yg melampau tu bile brg kite yg rosak dh elok blk hehehe

Mardiah Diana berkata...

Betul tu Sis....ingatkan laptop Diana dah tak boleh di perbaiki...tup2 kedai kol laptop boleh datang ambil sebab dah ok...lama juga laptop Diana tinggal kat kedai tu hampir 4 bulan lebih....hehe

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Alhamdulillah laptop Diana dah ok yer... Lama betul dorang repair yer ^_^

Bbwana adienia berkata...

Lagi best buat aktiviti blog walking guna laptop kan..

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Yeayyy...suka la tue.. farah pn kalau nk buat en3 lebih suka guna lappy or pc.. kalau bw pulak lebih suka guna hp.. =D

Asha Lya berkata...

Bah ok la tu kak sebenarnya lya jrg on9 guna laptop sbb mls hheee

Khir Khalid berkata...

Assalam.. wah mmg seronok bila lappy dah ok balik.. alhamdulillah.. :)

hidayu ayumie berkata...

alhamdullilah...
lame jugak 5 tahun tu...
ayu beli jenama asus jugak.. dekat 2 tahun beli
tapi baru sebulan dua ni rajin nak gune sbb mule berblog..
kalau tak terperap je dlm beg

Kyla Pearlisha berkata...

Alhamdulillah xyah bayar even lepas wrrnty. Tsha guna ipad je. Susah nk bw hmm

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign