Anugerah Terindah: Urusan Hampir Siap

Halaman

24 September 2014

Urusan Hampir Siap

Salam dan selamat petang untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi...hari ni Diana bercuti sebab ada urusan seperti yang Diana gitau kemarin...
Urusan pertama singgah pejabat JPJ sambung lesen....betul cakap sahabat blogger,lesen sekarang cantik ler...Diana sambung untuk 2 tahun...harap2 nanti tak lupa ler bila tamat tempoh...hehe...


Lepas selesai kat pejabat JPJ,Diana pergi makan pula...hehe...
Lepas makan tu jalan2 kejap kat pusat bandar...dan sekarang kat pusat service kereta...kat sinilah Diana online tulis entri ni sambil tunggu kereta siap maint.....hehe

9 ulasan:

Mila Hilas berkata...

hehehe.slmt bercuti yer..dh cntk da lesen kn?

Fuza Musa berkata...

rasanya expired on birthday kan? so tiap kali bday cek lessen k

Etuza berkata...

wah seronoknya cuti, kami guru ni, orang nampak tak sibuk..hummm cuba datang masuk sekolah ..stress pun ada, tapi Etuza tak main teriak2 sakit tekak lah jadinya..Lancar ja urusan..syukran utuk Diana ya

Asha Lya berkata...

Siap suda cntik kan lesen yg baru

Shida Radzuan berkata...

byklah aktiviti masa tu yer :)
Inshaallah xlupa sbb skg nk renew lesen bukan masa befday kita ke?

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Lega rasanya bila urusan selesai yer ^_^

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Semoga dipermudahkan segala urusan ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

A'A lesen kita skrg dh cantik...mcm ic.. amboiii sempat lagi tue supedekkk yer...=D

Khir Khalid berkata...

Assalam.. wahh.. tahniah2.. alhamdulillah.. :)

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign