Anugerah Terindah: Puasa Sunat Hari Ini

Halaman

19 September 2014

Puasa Sunat Hari Ini


Salam dan selamat malam untuk semua sahabat blogger dan pembaca yang Diana sayangi dan hargai..sebenarnya entri ni untuk petang tadi selepas berbuka Diana nak update tapi line internet prepaid digi lambat sangat tu yang lambat sikit nak update....hehe



 .Sebenarnya hari ni Diana dan Hubby berpuasa sunat dan berbuka tadi Diana buat nasi goreng Diana yang simple,hot dog dan nuget goreng,cempedak goreng,kuih muih dan air nescafe pink.....


Syukur Allahamdulillah rezeki hari ni yang kuih-muih warna hijau dan coklat tu jiran yang bagi....rezeki berpuasa hari ni.....



11 ulasan:

Eimma Esmail berkata...

bestnya juadah berbuka :)

aiman mania berkata...

tak apa buka puasa dgn juadah yg simple simple bagi elak pembaziran...bukankah islam suka akan kesederhanaan ..hehehehehehehe.........
post sini sikit kuih tuh..tetiba mengidam ^^

Hani Suryani berkata...

Salam perkenalan dear..

Done follow..sudi-sudi lah singgah blog Hani ;-)

www.hazamiesouq.blogspot.com

Blog Owner berkata...

Salam perkenalan..

First time baca blog Mardiah, entry menarik..
Betul terliur tengok juadah berbuka puasa tu.. hehehe

Sally Samsaiman berkata...

sedap jugak tu kak... :)

Norhasniza Khalid berkata...

sedap mama tengok tu..

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Sedap menu berbuka semalam tu ^_^

Etuza berkata...

tahniah bayak pahala bila berpuasa ni...

Khir Khalid berkata...

Alhamdulillah... semoga Allah sentiasa memberkati... aamiin.

Ismi Ana berkata...

Bila berpuase, macam banyak sgt rezki utk berbuka kan. Rezki org puasa. :)

Asha Lya berkata...

Lya x ganti puasa lgi nak kna ganti cpt gi pun skrg azan dah awal kan

Anugerah Terindah Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign